Elseve Fibralogy: densitate si volum pentru parul subtire

Par fragil, lipsit de volum, dificil de coafat, tern si de cele mai multe ori cu tendinta de ingrasare accentuata, devitalizat si supus anonimatului. L’Oreal Paris a identificat insa solutia salvatoare pentru parul fin si subtire, concentrand rezultatele stiintifice ale laboratoarelor de cercetare intr-o noua gama ce promite imbunatatirea calitatii fibrei capilare, pornind din interior: Elseve Fibralogy.


Dupa nu mai putin de 17 ani de cercetari derulate in parteneriat cu Universitatea Jussieu, L’Oreal Paris a reusit sa identifice un ingredient activ, capabil sa penetreze fibra capilara si sa ii confere densitate sporita in timp – Filloxane. Aceeasi tehnologie utilizata in industria sticlei, care permite transformarea fazei lichide in faza solida este aplicata in prezent in arealul beauty, care mai mult ca oricand vizeaza tratarea problemelor pornind de la factorii care le genereaza.

Elseve Fibralogy – promisiunea unui par cu volum si densificat din interior

Molecula Filloxane aflata la baza formulelor gamei Elseve Fibralogy are aceasta abilitate de a-si schimba starea lichida intr-una solida, patrunzand in profunzimea firului de par, pana la nucleu si creand conexiuni multiple care contribuie la densificare, gratie noii materii capilare rezultate. In contact cu parul umed, Filloxane “tese” legaturi cu proteinele si cu papilele dermice aflate la baza firului de par, iar in urma uscarii, molecula ramane impreganta in structura acestuia, asigurand o conexiune progresiva cu efecte de lunga durata – proces tradus in vocabularul beauty printr-un nou termen “fibralogy”.

Testat pe aproximativ 8000 de femei de pe toate continentele, efectul cumulativ observabil prin cresterea diametrului fibrei capilare si prin senzatia de par mai bogat, a fost redat de un procent semnificativ – 60%. Dupa primele cinci aplicari ale samponului si balsamului Elseve Fibralogy, parul capata mai mult volum, devine mai usor de coafat, iar forma se mentine impecabil de-a lungul zilei.

Gama Elseve Fibralogy (sampon, balsam si masca sub forma de gel roz imbogatita cu o ceramida restructuranta si o ceara speciala) este completata de un booster densificator, care include cea mai ridicata concentratie de Filloxane (5%). Tratamentul poate fi aplicat direct pe par, intre sampan si masca sau dupa clatirea samponului si inainte de aplicarea balsamului de par, fara a clati intre ultimii doi pasi (acest tip de aplicare optimizeaza absorbtia produsului, iar inainte de a-l repartiza uniform indicat este sa eliminati excesul de apa, tamponand usor parul cu prosopul). Cu fiecare noua aplicare, textura boosterului Elseve Fibralogy fuzioneaza cu firele de par pana in cortex, acumulandu-se in interiorul fibrei capilare pentru o expansiune optima si o densificare vizibila.

Elseve Fibralogy: densitate si volum pentru parul subtire

Fashion goes North (Helsinki): Sofinah si manifestul pentru etica modei (II)

Elseve Fibralogy: densitate si volum pentru parul subtire

Rouge Edition Velvet (Bourjois): texturi catifelate pentru un finish mat

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!