Ducati in Romania si un diavol pe doua roti

Pentru pasionatii de motociclete, marca Ducati inseamna prestigiu, garantia calitatii, fiabilitate, tehnologie de ultima generatie si nu in ultimul rand solutii de design absolut uimitoare.

Ieri seara am raspuns invitatiei de a lua parte la evenimentul de lansare Ducati in Romania, desfasurat la Palatul Ghika Tei si cu toate ca detaliile amanuntite de ordin tehnic nu au constituit un subiect de interes pentru mine, am retinut esentialul pentru modelul care mi-a atras cel mai mult atentia si pe care il puteti admira si in fotografie: Diavel Carbon.

Initial, am ramas impresionata de alura gratioasa a motocicletei, insa cand am aflat ca este dotata cu un motor V-twin de 1194 cmc care dezvolta 160 de cai putere la 9500 rpm, mi-am dat seama imediat ca este chiar un „diavol” al strazilor, menit sa ridice adrenalina la cele mai inalte cote.

Diavel Carbon te determina sa te indragostesti pe loc de design-ul sofisticat si inovator, care fara doar si poate se remarca si la cele mai mari viteze. Imi imaginez motocicleta invaluita intr-o aura de foc, ca in „Ghost Rider”, gonind pe autostrada amenintator.

Si pentru ca nu am preferinte deloc comune, va mai spun doar doua lucruri in final: Diavel Carbon are un pret apropiat de cel al unui autoturism full-option (in jur de 21.000 de euro), iar un model personalizat a fost daruit de producatorul italian Printului William cu ocazia recentei sale nunti.

Importatorul unic in Romania al motocicletelor Ducati este Metrotehnica Internaţional, preturile pentru modele incepand de la 8516 euro, pentru un Monster 696+, si pana la 22616 euro, pentru Superbike 1198 SP.

Ducati in Romania si un diavol pe doua roti

Smochine cu crema de vanilie si migdale cu caramel: reteta unui deliciu la moda

Ducati in Romania si un diavol pe doua roti

Secretele frumusetii cu HotCity.ro si Noblezza Beauty Lounge

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!