Secretele frumusetii cu HotCity.ro si Noblezza Beauty Lounge

Saptamana aceasta mi-am ocupat o mare parte a timpului cu punerea la punct a unui eveniment de beauty, marca HotCity.ro si Noblezza Beauty Lounge. In pragul sezonului estival m-am gandit ca este o idee buna sa ofer ocazia tuturor cititoarelor, jurnalistilor si bloggerilor sa descopere cele mai noi tratamente de infrumusetare si sa afle beneficiile acestora.


Ieri seara alaturi de minunata echipa Noblezza Beauty Lounge, am asteptat invitatii cu limonada rece si tratatii dulci, intr-o atmosfera relaxanta si prietenoasa. Mi-am dorit ca discutiile sa se desfasoare in mod firesc, fara slide-uri si proiector, iar gratie grupului conturat acest lucru s-a si indeplinit.


Doamnele si domnisoarele prezente la eveniment au testat epilarea definitiva cu SPL, si-au facut cu ajutorul terapeutilor Noblezza Beauty Lounge fise personalizate de diagnosticare faciala si corporala si s-au implicat activ in dezbateri pe marginea subiectelor de beauty pana dupa ora 22:00.

Va multumesc tuturor celor care ati dat curs invitatiei, iar in perioada urmatoare pregatesc pentru voi si alte surprize frumoase. Mai multe fotografii puteti vedea aici.

Secretele frumusetii cu HotCity.ro si Noblezza Beauty Lounge

Ducati in Romania si un diavol pe doua roti

Secretele frumusetii cu HotCity.ro si Noblezza Beauty Lounge

Cocktail de slabit la Silhouette

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!