Despre moda si festivaluri

In Romania de obicei fiecare festival este sustinut de catre un scandal mai mult sau mai putin important, urmat de cateva detalii picante din culise, menite sa promoveze pe prima pagina a tabloidelor pentru o perioada scurta de timp, figuri despre care nu se mai scrisese demult.

Nici la capitolul vestimentatie de scena artistii nu stau prea bine. Chiar si in 2009 unii nu vor sa renunte sub nici o forma la oribilele rochii din satin inflorate, salopetele din latex si paietele lipite in par. Pe de alta parte exista insa si exceptii… interprete care au un stilist personal care isi face foarte bine treaba si compozitii vestimentare inspirate. Mai mult decat atat, din ce in ce mai multi artisti aleg tinute semnate de tineri designeri, create speciale pentru evenimentul cu pricina.

anca2naomi

Este si cazul lui Naomi, pe care nu as numi-o artista si nici interpreta de muzica usoara, insa care a ales pentru Festivalul Mamaia 2009, o rochie din colectia Ancai Ioana Petrea – „Mechanical Poetry”, prezentata cu ocazia Festivalului Pasarela 2009. Despre Naomi si calitatile sale vocale nu comentez ci ma rezum doar la a remarca optiunea vestimentara.

Credit foto Naomi: Apropo.ro

In pasi de dans la nunta

In pasi de dans la nunta

Despre moda si festivaluri

O lume fara logo-uri

Articole recente

There are 0 comments

  1. andrathoughts

    Oricat de buna ar fi alegerea ei in ceea ce priveste moda efectiv nu o pot privi in poza asta si probabil nici in alta poza! Ma opresc aici ca sa nu zica lumea ca sunt malitioasa. Pur si simplu nu mi se pare un model bun de urmat de fete intr-ale modei 🙂

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!