Anca Ioana Petrea – Pasarela 2009

Editia de anul acesta a festivalului Pasarela a insemnat un adevarat maraton pentru tinerii designeri care au avut sansa de a se numara printre finalistii concursului Espoir Mode. In decurs de numai o luna si cateva zile, fiecare dintre cei patru designeri a trebuit sa creeze 25 de tinute pentru prezentare, sa isi gaseasca sponsori si sa se ocupe de fiecare detaliu in parte, de la mapa de presa si pana la fundalul muzical.

­­main_anca.jpgEste un efort ce trebuie apreciat asa cum se cuvine, deoarece nivelul prezentarilor de anul acesta a fost unul foarte ridicat, iar colectiile extrem de elaborate. Poate cea mai complexa colectie dintre cele prezentate la Pasarela a fost „Mechanical Poetry” semnata Anca Ioana Petrea.

Pe Anca Ioana Petrea am remarcat-o inca de anul trecut, cand s-a numarat printre premiantii concursului „INSPIRED”, sectiunea design de moda. M-am bucurat sa vad o colectie atat de bine gandita si de lucrata, tema aleasa fiind una extrem de ofertanta.

Origami sau arta plierii hartiei a fost aplicata materialelor rigide dar pretioase, care imita structura si stralucirea metalelor. Fiecare detaliu in parte a fost realizat cu maxima grija iar finisajele absolut impecabile.

anca1.jpg anca2.jpg
Motivul derivat pe aprope toate tinutele este floarea de lotus. O floare care este insa supusa industrializarii in viziunea Ancai si care este transformata intr-un mecanism de aparare.

anca3.jpg anca4.jpg

Continuarea aici.

Anca Ioana Petrea – Pasarela 2009

La multi ani R.R!!!

Anca Ioana Petrea – Pasarela 2009

Jurnalism de moda si styling

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!