De sfarsit de saptamana

De obicei vinerea nu este atat de mare agitatie la job. Astazi a fost insa o vineri busy, in care de abia am avut ragaz sa imi trag sufletul.

De dimineata am impachetat frumos interviul cu Dan Fintescu si l-am pus online (sper sa va placa) iar inspre pranz am facut o vizita magazinului La Perla. Impresii de la La Perla aici.

Apoi a urmat sedinta (in jur de doua ore), descarcat pozele de pe camera pe pc, scris articolul despre vizita la La Perla, baut un latte machiato si fugit acasa.

Acum m-am linistit. Ascult Justin (as always) si cum nu am somn (inca) arunc o privire prin blogosfera. Emo kids peste tot: bancuri cu emo kids, fotografii, jocuri etc. Mi se pare incredibil ce se intampla cu acesti copii. Am ajuns foarte jos ca societate. Mult mai jos decat ma asteptam si asta este trist. Din ce in ce mai multa indiferenta, superficialitate, lipsa de intelegere, speculatii care ating pragul ridicolului, si multa prostie combinata cu ingamfare (stiti vorba aia tipic romaneasca).

Iar publicul inghite ce i se da intocmai ca o masina care indeplineste o sarcina precisa. Deja m-am saturat de titlurile asa-zis bomba care in fapt nu spun nimic, de reporterii care se chinuie timp de 5 minute sa rosteasca coerent o propozitie, de campania electorala (in care marturisesc ca nici nu stiu ce candidati sunt incrisi pentru ca toti sunt la fel) etc etc. Asa ca pana luni nu vreau sa mai aud de calculator, net, messenger, poate doar sa ma uit la un film si atat. Vremea se anunta superba asa ca voi profita din plin.

Week-end placut si relaxant si voua. 🙂 A si o melodie noua de week-end. Suna bine Rihanna – Disturbia.

De sfarsit de saptamana

Anca Parghel la Rai da Buni

De sfarsit de saptamana

Goodbye Yves Saint Laurent

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!