Anca Parghel la Rai da Buni

Aseara ma uitam la emisiunea lui Mihai Morar, „Rai da buni”. Invitata: Anca Parghel. Prea multe despre Anca Parghel nu stiu insa ceea ce am observat aseara m-a surprins intr-un mod cat se poate de placut. Am descoperit o artista completa, cu o voce extraordinara si cu o atitudine de invidiat.

Am sa comentez aici costumatia Ancai, dat fiind ca acest lucru mi-a atras atentia. Rochia de scena foarte frumoasa era croita de ea insasi. Da mai exista si artisti care isi fac singuri hainele si care fac diferenta intre o costumatie de strada si una de spectacol. Desigur ca Anca nu se afla in spectacol dar respectul pentru aparitia sa la un post de televiziune este un lucru de salutat. Mai rar vezi artisti care apar in emisiuni tv si care se schimba cand intra in direct de jeansi si tricou.

Mi-a placut si acel buchet pe care s-a chinuit vreo 20 de minute sa si-l prinda cu agrafe in crestetul capului, precum si efortul lui Mihai Morar de a-i aranja trena. Intr-un cuvant mi-a facut placere sa vad un artist care se respecta pe sine, care are grija de fiecare aparitie a sa si care prin aceasta arata ca isi respecta si publicul.

Iata si cateva fotografii facute cu telefonul din pacate caci camera nu mai avea baterie iar tv tunerul nu era instalat.

Anca Parghel la Rai da Buni

Concurs! Castiga o bluza creatie Otto Hermann

De sfarsit de saptamana

De sfarsit de saptamana

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!