Cum a fost la Girls Night Out: Cool Bags Party

Vinerea trecuta (22 mai) a avut loc dupa cum bine stiti cea de-a treia editie a Girls Night Out: Cool Bags Party, un eveniment organizat de RFB.ro, HotCity.ro si cafeneaua Plach. Fetele nu au avut probleme in a se decide cu ce geanta sa isi faca aparitia la party, astfel incat la ora 21:30 aproximativ jumatate din locurile cafenelei erau ocupate.

gno14

Ca sa nu mai lungesc vorba si sa nu cad in patima laudei de sine, va spun in cateva cuvinte ce s-a intamplat la party:

  • Foarte multe fete insotite sau neinsotite, venite inainte de ora 22:00 cu chef de distractie si voie buna.
  • Panoul RFB s-a constituit intr-un adevarat punct de atractie. Fetele au fost mai multe decat incantate sa pozeze in fata acestuia, unele dintre ele solicitand chiar mai multe poze pe parcursul serii.
  • Materialele video cu tendintele primavara-vara 2009 in materie de genti si clipurile de prezentare ale ZaZaStudioDesign s-au vazut mai bine ca niciodata pe plasme.
  • In jurul orei 23:00 „Desire” a lui Morris a ridicat pe toata lumea la dans. Un mic preview al serii de altfel, caci s-a dansat pana spre dimineata.
  • Cocktailurile si vodca au fost la mare cautare… o parte dintre cei care citesc aceste randuri stiu si de ce. :))
  • S-a discutat intens despre moda si nu numai. Unele fete, de la un cocktail mai tare poate, credeau ca Louis Vuitton-ul pe care il au la brat chiar este original. In fond si la urma urmei cu credinta treci marea nu?
  • Geanta pictata cu pisici oferita de ZaZaStudioDesign a bucurat foarte mult castigatoarea serii. Chiar ii statea bine cu geanta respectiva.

In rest va las cu cateva fotografii de la eveniment si fiti pe faza caci in curand voi anunta si tema saptamanii viitoare, cand va avea loc ultima editie din aceasta serie de Girls Night Out.

gno16

gno15

gno1

gno2

gno3

gno5

gno6

gno7

gno8

gno9

gno10

gno11

gno12

gno13

gno14

Cum a fost la Girls Night Out: Cool Bags Party

Girls Night Out: Cool Bags Party

Cum a fost la Girls Night Out: Cool Bags Party

Tendinte sandale vara 2009

Articole recente

There are 0 comments

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!