Girls Night Out: 1'st Year Celebration

Girls Night Out aniverseaza pe data de 7 mai un an de existenta. Am inceput timid, ca orice nou-nascut insa cu ajutorul colaboratorilor si al oamenilor frumosi care ne-au onorat cu prezenta la fiecare petrecere tematica, am reusit sa crestem intr-un an cati altii in sapte.

Am starnit invidii cu cele mai inedite accesorii pentru par la ” https://www.adinanecula.ro/14-brutal-truths-about-dating-a-capricorn/„, am sedus cu mini-urile perfecte in seara dedicata ” erik sanchez gay escort„, ne-am costumat in personaje de poveste de dating a very pretty womansi am impartit licoarea dragostei de https://www.adinanecula.ro/24v-trolling-motor-hook-up/. Pana si Fat-Frumos ar fi invidios pe noi si s-ar grabi sa ne fure secretele pe calul sau cel alb.

La fiecare editie Girls Night Out am incercat sa aducem laolalta moda, distractia si ideea de seara a fetelor care functioneaza atat de bine pe alte meleaguri. V-am provocat la exercitii de creativitate pline de stil si de culoare, v-am surprins in poze la best gay websites for dating, iar pe cele mai bune le-am inclus in albume speciale.

Iar cu ajutorul vostru, cele care ati gustat toate temele propuse de noi, am ajuns sa ii inspiram si pe altii si sa stabilim in mod clar ca vineri seara este dedicata petrecerii intre fete. Nu in club ci in intr-un spatiu mult mai primitor, pus la dispozitie de partenerii nostri, cafeneaua Plach, care de fiecare data a aratat diferit.

Va invitam sa ne fiti alaturi la o editie speciala aniversara Girls Night Out, pe data de 7 mai, cu incepe la orele 21:00 (cafeneaua Plach – Bulevardul Dacia nr.153-155), sa degustam impreuna un tort delicios, sa ciocnim un pahar si sa ne distram mai mult decat am facut-o in toate cele 12 editii de pana acum.

Girls Night Out: 1'st Year Celebration

Un botez special in tonuri de bleu, vernil si lila

Girls Night Out: 1'st Year Celebration

Molecule F -radiografia modei romanesti

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.