Cosmetica regenerativa: Sublimactive Riche Jeunesse Immediate (Eau Thermale JONZAC)

In ultimii ani principiile cosmeticii clasice au fost reevaluate si reinterpretate sub lupa laboratoarelor de cercetare, in incercarea de identificare a mecanismelor care conduc la imbatranirea pielii si a modalitatilor prin care acestea pot fi combatute. Dincolo de usile cabinetelor de estetica, a luat nastere un intreg univers de produse miraculoase, ale caror promisiuni indeplinite au conturat o latura cu totul aparte a cosmeticii, infuzata cu descoperirile de ultim moment ale cercetatorilor angrenati intr-o cursa contra-cronometru pentru redarea tineretii fara batranete si a tenului lipsit de riduri.


Cine mai are rabdare sa astepte efectul unei creme, vizibil in minim 4-5 saptamani de la inceperea utilizarii? Ritmul de viata din mediul urban, dicteaza in mod evident si asteptarile clientilor. Efectele trebuiesc sa fie imediate, de la cateva zeci de minute in cazul serumurilor cu actiune instantanee sau a fiolelor concentrate, pana la cateva ore sau cel mult cateva zile.

Cosmetica regenerativa isi aroga perspective din ce in ce mai optimiste, iar cum activarea celulelor sursa, reglarea echilibrului dermic sau recuperarea cutanata nu mai reprezinta bariere de nedepasit, produsele de ultima generatie ajung pe masa de tratament denumita ten, insotite de garantia unei reusite depline prin prisma identificarii unor noi fenomene responsabile pentru imbatranirea tesuturilor dermei.

Eau Thermale Jonzac – o ingrijire globala de ultima generatie

Recent descinsa in farmaciile Belladonna, gama de ingrijire de pielii Eau Thermale Jonzac, se constituie intr-o noua generatie de produse, care depasesc granitele dermato-cosmeticelor traditionale si ale cosmeticii bio, alaturandu-se actului medical si beneficiind de expertiza unei echipe extinse de cercetatori.  Extrasa de la peste 1850 de metri adancime, apa termala care se afla la baza tuturor produselor Jonzac beneficiaza de un grad ridicat de mineralizare si de o puritate absoluta, fiind ferita de efectele poluarii. Milioane de turisti viziteaza anual izvoarele termale, efectele cicatrizante ale apei pure si proprietatile sale regenerante asupra pielii, determinandu-i sa revina periodic in locul care poate fi considerat sursa tineretii.


Mai bine de 5 ani au fost necesari pentru ca echipa de cercetare si dezvoltare a laboratoarelor Jonzac sa poata efectua toate testele de eficacitate privitoare la modelele celulare si sa acorde verdictul final asupra apei termale: regenerare, calmare, reducere a inflamatiilor. Mai mult decat atat, Jonzac a dezvoltat un sistem unic care garanteaza siguranta, toleranta ridicata si conservarea produselor cosmetice pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru cel sensibil si reactiv (Jonzac detine brevetul pentru introducerea apei termale in compozitia unui gel fosfolipidic care asigura atat prezervarea si integritatea apei, cat si patrunderea acesteia in mod progresiv in profunzimea tesuturilor pielii).

Sublimactive Riche Jeunesse Immediate – raspunsul anti-aging mult asteptat oferit tenului

Inca de la mijlocul lunii decembrie a anului trecut, pe masa mea de teste a descins cea mai noua lansare  Eau Thermale Jonzac, Sublimactive Riche Jeunesse Immediate, un produs care m-a cucerit inca de la prima aplicare prin textura bogata, insa defel greoaie, prin absorbtia imediata in piele si prin parfumul sau discret, 100% de origine naturala. Gama Sublimactive reprezinta raspunsul natural dat de Eau Thermale Jonzac impotriva imbatranirii celulare, iar Riche Jeunesse Immediate mi-a creat numeroase asteptari, inca din momentul in care am aflat ca vizeaza unul dintre cele mai distructive fenomene care conduc la imbatranirea progresiva a pielii, un fenomen recent descoperit de cercetatori si extrem de periculos prin actiunea sa lenta, insa cu efecte devastatoare: imflamm-aging sau inflamarea tacuta.

Acest fenomen care conduce in timp la accelerarea procesului de imbatranire, presupune o inflamare repetitiva a celulelor, creand un adevarat cerc vicios, observabil de abia in momentul instalarii ridurilor. Sublimactive Riche Jeunesse Immediate asociaza apa termala Jonzac cu doi activi puternici, meniti sa inhibe eliberarea agentilor inflamatori: Poly-Ox (un polizaharid 100% natural obtinut prin biotehnologie care impiedica aderarea bacteriilor la suprafata pielii) si Sulfatul de Dextran (un activ care stimuleaza microcirculatia, reduce roseata si previne instalarea fenomenului de glicare, in urma caruia colagenul si elastina isi pierd proprietatile). Actiunea sulfatului de Dextran si a Poly-Ox este completata de extractul uleios din alga alaria, cu actiune impotriva radicalilor liberi, validata atat in vivo, cat si in vitro.

Tenul meu care sufera de deshidratare si uscare de-a lungul intregului an, a primit in ultimele saptamani un cadou nesperat, care l-a ajutat sa sfideze absolut toate variatiunile de temperatura, prin optimizarea activitatii celulare. Sublimactive Riche Jeunesse Immediate mi-a oferit protectia globala impotriva factorilor de stres oxidativ si a reusit sa elimine reactiile pe care pielea mea obisnuia sa le manifeste, fortificand-o si asigurandu-i un nivel constant de hidratare de-a lungul intregii zile.


Extrem de fina si de confortabila, Sublimactive Riche Jeunesse Immediate a fost sorbita cu nesat de tenul meu, asemenea unei picaturi de apa prelinsa pe un teren din mijlocul desertului. Datorita gradului sau de absorbtie ridicat si a efectului de luminozitate instantanee, Sublimactive Riche Jeunesse Immediate a inlocuit baza de machiaj obisnuita si mai mult decat atat, mi-a regonflat pielea din interior, atenuandu-mi in mai putin de trei saptamani de utilizare, usoara lipsa de fermitate cu care ma confruntam in zona naso-geniana.

Nu intamplator, zilele trecute cand mi-am stabilit primele intalniri pe anul in curs, am fost intrebata la ce proceduri am recurs in timpul vacantei, tenul meu aratand vizibil mai luminos, mai neted si mai ferm. Sublimactive Riche Jeunesse Immediate s-a integrat admirabil in ritualul meu de ingrijire zilnic, iar daca pe masa de teste nu m-ar astepta noile tentatii cosmetice ale sezonului, cu siguranta as fi trecut pe la o farmacie Belladonna pentru achizionarea unui nou tub. Promit insa sa revin cat de curand,  Sublimactive Riche Jeunesse Immediate convingandu-ma din plin de efectele sale si indeplinindu-si cu succes promisiunile!

Sublimactive Riche Jeunesse Immediate (Eau Thermale Jonzac) este disponibila in farmaciile Belladonna la pretul de 109 lei.

Cosmetica regenerativa: Sublimactive Riche Jeunesse Immediate (Eau Thermale JONZAC)

Reduceri de sezon la concept-store-ul Experiment

Cosmetica regenerativa: Sublimactive Riche Jeunesse Immediate (Eau Thermale JONZAC)

Fashion goes North (Helsinki): Sofinah si manifestul pentru etica modei (II)

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!