CONCURS: Philips Lumea SC2003 pentru un beauty blogger pasionat

La inceputul saptamanii, va povesteam intr-un articol amplu despre cele mai noi aparate destinate epilarii de lunga durata, lansate de Philips in Romania: Philips Lumea SC2001 si Philips Lumea SC2003.
Una dintre cele doua inovatii Philips se afla in posesia mea de cateva luni, iar experienta cu produsul nu a facut altceva decat sa imi certifice dedicarea si aplecarea brandului inspre cercetare, dezvoltare si intrevederea unor modalitati inedite de a facilita accesul tuturor consumatorilor la procedurile cuprinse in arealul esteticii profesioniste, disponibile pana nu demult exclusiv in centrele specializate.

Philips Lumea SC2001 mi-a modificat realmente coordonatele ritualului de infrumusetare, m-a determinat sa imi aman (spre disperarea saloanelor) toate sedintele de epilare definitiva si sa analizez cu atentie efectele pe propria-mi piele, in urma fiecarei sedinte. Am inceput cu zona axilei, ma aflu deja la sasea etapa, iar rezultatele nu au intarziat sa apara: firele de par deja si-au pierdut din vigoare, intervalul de crestere al acestora s-a marit considerabil si ma bucur de o piele neteda si fina in fiecare zi.

Un blogger de beauty pasionat poate castiga un Philips Lumea SC2003

Surpriza pe care am pregatit-o astazi, consta intr-un CONCURS dedicat bloggerilor de beauty, in urma caruia acestia au sansa de a intra in posesia unui aparat Philips Lumea SC2003 (pentru epilarea parului de pe corp si fata)!

Pentru a va inscrie in CONCURS, iata ce anume trebuie sa faceti:

Pasul 1: Principala conditie este aceea de a detine un blog de beauty dedicat si de a face dovada acestuia.

Pasul 2: Povestiti pe blogul vostru despre tehnologia IPL si despre utilizarea acesteia acasa, anuntand lansarea Philips Lumea si principalele caracteristici ale produsului. In articolul vostru puteti desigur include orice alte informatii care considerati ca sunt de interes pentru cititorii vostri si pe care doriti sa le transmiteti acestora.

Pasul 3: Dupa ce ati publicat articolul pe blog, lasati un comentariu pe unul dintre blogurile care fac parte din campanie, anuntandu-va inscrierea in concurs si postand totodata si link-ul catre materialul redactat pe propriul blog. Aveti dreptul sa va inscrieti articolul pe unul sau pe toate blogurile pe care se desfasoara concursul, insa esential este sa mentionati in textul vostru, pe care dintre platforme ati citit pentru prima data despre Philips Lumea (dintre blogurile pe care se desfasoara concursul).

Important: pentru a fi inscrisi in concurs, trebuie sa urmati absolut toti pasii mentionati mai sus.
Concursul este dedicat bloggerilor de beauty si se desfasoara in perioada 12 Aprilie (ora 14:00) – 19 Aprilie (ora 24:00) pe urmatoarele bloguri:

Concursul este deschis tutror persoanelor care poseda un blog de beauty si pot face dovada posesiei lui!

Castigatorul premiului Philips Lumea SC2003 va fi desemnat prin jurizare in functie de cat de bine scris si documentat este articolul postat pe blogul participantului. Juriul este format din:

–       Adina Necula – www.adinanecula.ro
–       Olivia Dutu – www.papusaruseasca.ro
–       Lioara Bradu – www.lioarabradu.ro
–       Ioana Dumitrache – www.ioanadumitrache.ro
–       Denisa Luntraru – www.fashioninmyeyes.com
–       Anda Mihai – Marketing Manager Personal Care South & Eastern Europe
–       Ana Faca – medic specialist dermatolog

Castigatorul va fi anuntat pe toate blogurile pe care se desfasoara concursul si pe pagina www.facebook.com/philipscare, pe data de 23 aprilie. Dupa procedurile de validare, i se va expedia premiul. Regulamentul concursului poate fi consultat AICI.
Premiu: Philips Lumea SC2003.

Cateva dintre principalele atuuri ale lui Philips Lumea SC2003:

–    beneficiaza de tehnologia IPL (intense pulsed light) disponibila pana recent exclusiv in centrele de estetica
–    Philips Lumea SC2003 reuneste toate beneficiile epilarii de lunga durata prin intermediul IPL, intr-un aparat compact, menit a fi utilizat fara niciun fel de riscuri sau pregatire prealabila, in intimitatea caminului
–    nu are fir, ceea ce ii confera libertate de miscare, un plus de confort si usurinta in transportare si manevrare
–    sedintele de epilare definitiva se efectueaza in doar cateva minute cu Philips Lumea SC2003
–    procedura este complet nedureroasa, iar intensitatea flash-urilor luminoasa poate fi reglata cu usurinta
–    aparatul se utilizeaza in deplina siguranta, led-ul verde nepermitand declansarea impulsului luminos, decat in momentul in care device-ul este pozitionat corect pe piele
–    nu exista riscul arsurilor sau al altor afectiuni
–    rezultatele se va chiar dupa prima sedinta, iar deja de la a patra, pilozitatea este seminificativ redusa
–    partile componente ale aparatului nu necesita schimbare sau inlocuire
–    Philips Lumea SC2003 beneficiaza de un numar de flash-uri suficient cat pentru utilizarea de-a lungul a cel putin 3 ani
–    adio programari in centrele de estetica si sume semnificative de bani cheltuite pe tratamente
–    scuteste timp si te poti bucura de el oricand si oriunde

Mult succes si astept cu drag articolele voastre inscrise in concurs!

Update: Castigatoarea Philips Lumea SC2003, desemnata in urma jurizarii pe toate cele cinci bloguri participante in campanie este Adiana – articolul sau il puteti regasi AICI.

Felicitari si nu uitati ca un Philips Lumea SC2001, poate fi al vostru, participand la concursul dedicat cititorilor AICI.

CONCURS: Philips Lumea SC2003 pentru un beauty blogger pasionat

Aniversarea Ego Men’s Fashion Concept: 3 ani de eleganta masculina

CONCURS: Philips Lumea SC2003 pentru un beauty blogger pasionat

iBrows: arta sprancenelor sub semnatura Darius Stanese

Articole recente

There are 10 comments

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!