Concurs! Castiga un martisor cu tocuri

Castiga o pereche de pantofi Irregular Choice proaspat scosi din laboratorul modei. HotCity.ro impreuna cu Fashionlab.ro iti ofera perechea perfecta de pantofi pentru a intampina cum se cuvine primavara.

­­
main_concurs_fashionlabPentru ca nu mai este mult pana la 1 Martie am decis sa te provocam la concurs si sa iti oferim si un premiu pe masura. Nu este tocmai un martisor obisnuit, insa noi ii vom atasa un snur alb cu rosu si ti-l vom oferi chiar de 1 Martie. Parol!

Ca sa nu mai lungim vorba, am decis in felul urmator:

  • Tu trebuie sa ne povestesti o intamplare din oras, asa cum stii tu mai bine si sa o postezi spre a o citi toata lumea in grupul special creat: „Intamplari din oras„.

Poti scrie despre orice iti trece prin minte (in limita decentei desigur), iar in masura in care este posibil te rugam sa inserezi in text si fotografii ca sa vedem si noi o parte din ce ai vazut tu.

  • Noi iti punem la dispozitie un model de pantofi Irregular Choice si iti lasam libertatea de a-ti alege culoarea preferata din cele trei disponibile: oranj, negru sau albastru electric.

Concursul se desfasoara in perioada 9 februarie – 1 martie. Castigatoarea va fi desemnata in functie de numarul de vizualizari si urmeaza a fi anuntata pe data de 1 Martie.

Speram sa fie o zi cu soare astfel incat atunci cand primesti pantofii sa ii poti lua la spinare si sa cutreieri intregul oras. Nu de alta dar am vrea sa descoperi cat mai multe lucruri cool pe care sa le impartasesti cu noi cat mai des. Mult succes si spor la povestit!

Mai multe detalii despre concurs aici.

Concurs! Castiga un martisor cu tocuri

True love last forever

Concurs! Castiga un martisor cu tocuri

RFB Meeting 2

Articole recente

There are 0 comments

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!