Redeschiderea magazinului Topline si Top Beauty Trade Show

In urma cu cateva saptamani am avut impresia ca una dintre adresele frumusetii “de rigueur” se va schimba odata cu trecerea in noul sezon. Ei bine, adresa cu pricina ramane aceeasi, insa devine si mai atractiva ca pana acum. Magazinul Topline situat pe Blv. Regina Maria nr.14, punctul de acces atat pentru profesionisti cat si pentru clientii care manifesta fidelitate fata de cele mai reputate branduri cosmetice din lume si care recunosc schimbarile pe care produsele cu formule de ultima generatie le-au adus in vietile lor, s-a redeschis ieri seara si ca prin magie a devenit de doua ori mai spatios.

Extinderea boutique-ul Topline a fost generata in mod firesc atat de portofoliul care reuneste mii de referinte (lacuri de unghii, produse de styling si ingrijire a parului, creme, serumuri si lotiuni, aparate de coafura, beauty case-uri, vopsele pentru par, extensii din par natural, ceara de epilat etc) si care necesita expunerea intr-un areal mai generos, cat si de dorinta de a facilita accesul clientilor si de a le prezenta acestora intr-un mod organizat produsele din portofoliu. Noul spatiu este de aproape 1000 mp si include doua showroom-uri de mobilier, aparatura si tehnologii avansate.

Mai mult decat atat, Topline organizeaza zilele acestea (pana pe 28 septembrie) la sediul sau, unicul eveniment national dedicat frumusetii profesionale de top, sub semnatura proprie, adresindu-se in mod special comunitatii profesionistilor, dar si consumatorilor finali, interesati de produsele de prestigiu regasite in toate centrele de beauty din lume: OPI, Moroccanoil, Joico, Tigi, Guinot, Babor, Academie, Anesi, Depileve, Maletti, LPG, Ultratone.

In perioada 25-28 septembrie, sediul Topline gazduieste seminarii si workshop-uri, demonstratii de hairstyling, estetica, lansari de produse si aparatura, precum si un concurs special conceput pentru specialistii in manichiura – Nails Expert. De asemenea, la sesiunile demonstrative sau la worshop-uri vor fi prezenti cativa invitati speciali, care vor impartasi din experienta acumulata in decursul a cateva decade, tuturor celor interesati sa perfectionare si acumulare de noi informatii: Geta Voinea, Janine Jennings, Toni Stoenescu sau Claude Gerin.

PE SCURT:
Cand se organizeaza Top Beauty Trade Show? 25-28 septembrie 2014, Program zilnic: 09:00 – 18:00
Unde se organizeaza Top Beauty Trade Show? Bd. Regina Maria, nr.14, sector 4. Telefon: 004 021 335.26.42,-3,-4.
Unde pot afla mai multe informatiihttp://www.topline.ro/topbeauty/
Cum poti participa la Top Beauty Trade Show? Pe baza de bilet de intrare sau invitatie.
Biletele pot fi achizitionate din magazinul Top Line Professional, aflat la parterul cladirii unde se desfasoara evenimentul, incepand cu luni, 20 septembrie. Pretul biletului de intrare este de 25 RON si este valabil pe toata durata evenimentului: 25-28 septembrie 2014.

Redeschiderea magazinului Topline si Top Beauty Trade Show

Style-up Fashion Show @Plaza Romania: propunerile brandurilor fashion pentru toamna-iarna 2014

Redeschiderea magazinului Topline si Top Beauty Trade Show

Volum’ 24 Respectissim (Rowenta): stylerul care transforma in realitate visul unui par cu volum de la radacina pana la varfuri

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!