Colectia capsula de butoni din argint Marine&Sailing by Moogu Contemporary Jewellery

Traieste cu intensitate fiecare clipa, emana un sarm discret si o eleganta tacuta, atrage privirile prin exuberanta defel galagioasa, iar prezenta sa contureaza perfect capitolele unui manual de stil contemporan, lipsit de reguli anoste si punctat de o naturalete si de o lejeritate cuceritoare. Acesta este barbatul de ieri, transpus in spectacolul lumii de azi si reinventat intr-un maine al tuturor posibilitatilor, pentru care Moogu Contemporary Jewellery a imaginat o colectie aparte de butoni din argint realizati manual, care urmeaza o tematica specifica perioadei vacantelor de vara.


Noua colectie capsula „Marine&Sailing” poarta amprenta inconfundabila a designerului de bijuterie contemporana Andreea Mogosanu, fiind creata special pentru a veni in completarea selectiei de accesorii masculine a brandului Urban Ties. Supuse multiplelor transformari si permutari, codurile masculinitatii nu si-au pierdut nicidecum din savoare si din relevanta, iar sezonul acesta mai mult ca oricand, detaliile sunt cele care definesc imaginea barbatului modern si care personalizeaza cartea sa de vizita.

Inspirati de velierele care mangaie agale zonele de coasta, de apusurile tulburatoare surprinse in largul marii, de misterele ascunse in adancuri si ferecate cu strasnicie in noduri executate ca la carte, butonii din argint inclusi in colectia „Marine&Sailing” reinterpreteaza cateva dintre motivele nautice, intr-o maniera originala, menita sa acompanieze tinutele estivale ale barbatilor pentru care purtarea unei camasi nu reprezinta o corvoada sau un accident datorat conjuncturii, ci este inscrisa cu certitudine in ADN.


Discreti din punct de vedere al dimensiunilor si expresivi prin prisma formelor sugestive de ancore, noduri marinaresti sau dibluri, butonii modelati manual, alatura argintul lemnului de nuc american, purtand fi integrati ca accent atat intr-o tinuta formala, cat si intr-una lejera de zi menita a insoti croazierele urbane.

Colectia de butoni „Marine&Sailing” semnata Moogu Contemporary Jewellery for Urban Ties va fi disponibila incepand de saptamana aceasta in boutique-urile online www.theurbanties.ro si www.moogu.ro, preturile pieselor fiind cuprinse intre 350 si 420 lei.

Colectia capsula de butoni din argint Marine&Sailing by Moogu Contemporary Jewellery

Concurs: descopera secretul unui ten sanatos cu gama Caudalie

Colectia capsula de butoni din argint Marine&Sailing by Moogu Contemporary Jewellery

Pacate de duminica pe un sirag de perle

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta