Choice: noua colectie de genti primavara-vara 2013 Anca Irina Lefter

Anca Irina Lefter se afla zilele acestea la Milano, unde isi expune in premiera colectia de genti primavara-vara 2013, in cadrul targului international MIPEL, una dintre cele mai importante manifestari dedicate designerilor si brandurilor axate pe produse de marochinarie.
Un preview al colectiei Choice mi-a fost trimis la finele saptamanii trecute si m-am bucurat sa remarc inainte de toate, consecventa in modul de abordare a liniei proprii, pe care Anca Irina Lefter si-a mentinut-o din plin, indiferent de sezon si de tendintele momentului. Formele usor atipice ale gentilor, cu o puternica amprenta organica, stilizate intr-o maniera aparte si decorate cu mici elemente functionale care permit adaptarea atat la o tinuta casual/business cat si la una destinata iesirilor nocturne, sunt integrate cu succes de designer in noua colectie Choice.

Fiecare piesa in parte este unica prin prisma cusaturilor realizate manual si a asocierilor intre diferite tipuri si texturi de piele: predomina pielea de sarpe, ponei sau caprioara. Cromatica aleasa de Anca Irina Lefter pentru primavara-vara 2013 se concentreaza in jurul tonurilor calde de maro ciocolatiu, bej sau cappucino, roz pal, negru (in varianta mata si lacuita), la care se adauga cateva tonalitati de rosu dispuse fie ca bloc de culoare pe capacul plicurilor, fie ca accent cu rol decorativ.

Mai mult decat atat, gentile din colectia Choice, poarta cu sine un mesaj inca din denumire (trimitere atat la stilul si design-ul gentii, cat si o sugestie a tipologiei feminine careia ii este destinat un anumit model, in viziunea designerului): You are posh, You are pure, You are love, You are energy.

Pana pe data de 19 septembrie, daca se intampla sa va aflati in Milano, puteti vizita standul Ancai Irina Lefter in secțiunea Hall 12 – nr. L 51.

Choice: noua colectie de genti primavara-vara 2013 Anca Irina Lefter

Dahlia Noir (Givenchy): aroma nostalgica a unei povesti tomnatice

Choice: noua colectie de genti primavara-vara 2013 Anca Irina Lefter

Hidratare de toamna: noua gama Nutri Gold (L’Oreal Paris)

Articole recente

There are 3 comments

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!