Centrul de diagnostic, tratament si reconstructie a sanilor Medlife

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private, intra pe o noua nisa si deschide un centru de diagnostic, tratament si reconstructie a sanilor dupa mastectomie, incurajand depistarea precoce a cancerului mamar si tratarea acestuia in stadii incipiente – Centrul de Chirurgie Oncoplastica MedLife.

Centrul cuprinde o gama complexa de proceduri si interventii chirurgicale precum: screening ecografic, excizii sectoriale simple, ghidate ecografic sau cu reper metalic, punctie biopsie mamara, biopsia ganglionului santinela, mastectomii simple sau modificate, interventii pentru reconstructia imediata sau tardiva a sanilor dupa mastectomie, dar si reconstructia mamara in acelasi timp cu mastectomia.

Noul centru dispune de aparatura de ultima generatie atat pentru diagnostic cat si tratament, include o sala de operatie dotata cu echipamente performante, serviciu de garda 24/24 pe zona de ATI si chirurgie, servicii de urgenta, banca de sange si rezerve moderne pentru spitalizare. Potrivit reprezentantilor companiei, Centrul se adreseaza tuturor femeilor, dar mai ales celor care se regasesc in una din categoriile cu risc: au avut in familie cazuri de cancer mamar; au avut primul copil dupa varsta de 30 de ani; au avut deja cancer mamar.

Statisticile arata ca anul trecut 6000 de romance au fost diagnosticate cu cancer de san, potrivit datelor Institutului National de Statistica si mai mult de 90% dintre paciente au aflat despre boala lor intr-o faza avansata, ceea ce scade dramatic sansele de supravietuire ale acestora. Rata de supravietuire in situatia descoperirii din timp a cancerului de san, in stadii incipiente, este de 96-98%.

Pentru a veni in intampinarea femeilor care sunt preocupate de sanatatea lor, MedLife lanseaza, odata cu Centrul de Chirurgie Oncoplastica, campania de screening ”Povestile despre cancerul la san nu sunt povesti…”. Astfel, toate femeile care nu au mai fost demult la un control, pot beneficia de preturi speciale pentru serviciile de screening mamar. Oferta este valabila pana la data de 31 decembrie 2013, programarile fiind realizate la numarul de telefon 021 9646.

Lansarea campaniei de screening ”Povestile despre cancerul la san nu sunt povesti” a fost sustinuta in cadrul evenimentului de branduri care promoveaza un stil de viata sanatos. Au fost puse la dispoziţie pentru participanti apa cu minerale si coenzima Q10 de la BeautyWater, produse Bio de la BioPortal, panificatie cu ingrediente naturale de la Ana Pan si carti cu sfaturi despre un corp sanatos de la Ocarte.ro. Evenimentul a mai fost sustinut de:  www.naturaproperty.ro, Marocco de’l Argan, Pictor Lucian Bruma, Marinela Stanese Flowers.

Centrul de diagnostic, tratament si reconstructie a sanilor Medlife

SENSE toamna-iarna 2013-2014: jurnalul unei garderobe in devenire

Centrul de diagnostic, tratament si reconstructie a sanilor Medlife

Noile colectii toamna-iarna 2013-2014 in concept-store-ul Experiment

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!