Cele mai bune lacuri baza si tratament pentru unghii

Cum arata unghiile tale dupa ce indepartezi lacul colorat? Dincolo de nuantele in tendinte, pe care le aliniezi frumos la linia de start, parca pentru a-ti ingreuna alegerea castigatoarei, realitatea unghiilor “dezbracate” de mantia stralucitoare, releva gradul de atentie pe care o acorzi sanatatii lor.

O manichiura care capteaza atentia atunci cand ridici ceasca de cafea pentru a sorbi licoarea aromata a diminetii sau care intriga cand mangaie silueta unui pahar din cristal, nu reprezinta decat un truc care isi dezvaluie imediat secretele in intimitatea propriei locuinte sau pe masa manichiuristei. Unghiile cu striatii, patate de lacul intens colorat precum coacazele maruntite pe un asternut alb sau care se exfoliaza frecvent, denota fie prezenta unor anumite probleme de sanatate reflectate in exterior, fie o neglijenta de netolerat privitoare la etapele unei manichiuri corecte.

Lacurile baza, topcoat-urile sau lacurile tratament, se constituie in interventii salvatoare pentru asemenea situatii (cu exceptia cazurilor in care aspectul unghiilor naturale este dictat de o problema medicala), insa nu pot face minuni instant. Lucrul imbucurator este ca utilizate cu regularitate si insotite de o rutina complementara, eficienta tuturor tratamentelor inchise in sticlute transparente, se va putea dovedi in scurt timp.

Daca in urma cu cativa ani in rafturile boutique-urilor de beauty regaseam sporadic lacuri baza pentru unghii, in prezent putem vorbi despre un segment consistent de solutii dedicate intretinerii unghiilor, prelungirii rezistentei lacului de unghii sau uscarii rapide a acestuia pentru o manichiura “good to go” in doar cateva secunde. Citeste articolul meu complet AICI pentru a afla care sunt cele mai bune lacuri baza, tratament, topcoat-uri si lacuri pentru accelerarea procesului de uscare.

Cele mai bune lacuri baza si tratament pentru unghii

Zeite elene si fresce moderne sub egida Alexandrion

Cele mai bune lacuri baza si tratament pentru unghii

Legamantul de amor Chanel

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta