Jurnalism de moda si styling

Saptamana trecuta va anuntam ca voi sustine o prezentare in cadrul primei intalniri „Profesionistii modei”. Intalnirea bineinteles a avut loc iar reactiile sincer m-au surprins intr-un mod cat se poate de placut.

prof2.jpgGaleria Ceramica nr.7, locul in care s-a desfasurat intalnirea este un spatiu pur si simplu minunat. Inspira moda in orice coltisor te-ai uita iar oamenii care il anima pe cat sunt de talentati pe atat sunt de calzi si de primitori.

­­Spatiul cu pricina a fost amenajat de membrii I-Dea Grup si se constituie intr-un gen de showroom in care sunt expuse creatii ale tinerilor designeri si in care cei interesati de moda pot primi un sfat sau se pot pune la curent cu tendintele sezonului.

Prezentarea pe care am sustinut-o „Jurnalism de moda si styling” a venit exact la momentul oportun. Simteam nevoia de a vorbi despre lucruri ce tin de domeniul meu de activitate si de a face putina lumina in mintea celor care ma tot intrebau in ce anume consta munca mea.

Am discutat despre ce presupune activitatea de stilist si de fashion editor, cum selectezi subiectele si cum iti stabilesti agenda de lucru, ce calitati trebuie sa ai pentru a putea fi un bun profesionist in domeniu si de ce anume este indicat sa te feresti pentru a nu cadea prada amatorismului si penibilului.

Alaturi de mine s-a aflat si Andreea Inankur (DaDaMoDa.info) care a vorbit audientei despre blogurile de moda, cum abordezi aceasta nisa si care sunt posibilitatile de dezvoltare in viitor. De asemenea, am discutat si despre Ponytail Media, agentia noastra de comunicare si fashion marketing si despre oportunitatea unui astfel de proiect la ora actuala.

Doamna Ioana Avram (designer si profesor la Universitatea de Arta din Bucuresti- sectia moda) mi-a sugerat sa postez online prezentarea pentru a putea fi consultata de catre toti cei interesati, ceea ce am si facut. Mai jos aveti intreaga prezentare. Sambata aceasta (13 iunie 2009) tot la Galeria Ceramica nr.7, cu incepere de la ora 18:00, Alex Conufotograf de moda va vorbi despre ceea ce se ascunde in spatele unei sedinte foto si ce presupune activitatea sa.

Jurnalism De Moda Si Styling[gigya width=”425″ height=”355″ src=”http://static.slidesharecdn.com/swf/ssplayer2.swf?doc=jurnalismdemodasistyling-090608085145-phpapp01&stripped_title=jurnalism-de-moda-si-styling” quality=”high” wmode=”tranparent” ]
Jurnalism de moda si styling

Anca Ioana Petrea – Pasarela 2009

Jurnalism de moda si styling

Vicious Candy

Articole recente

There are 0 comments

Impartaseste-mi opinia ta