Primul meu numar Etiquette Magazine: moda si frumusete in portie dubla pentru vara 2012

Inceputul verii a adus pentru mine o serie de schimbari profesionale de bun augur, incununate cu o tranzitie de la o publicatie online careia i-am dedicat sase ani (hotcity.ro), la o publicatie print care se afla la inceput de drum: Etiquette Magazine.
Intamplator sau nu, aproape toate proiectele in care m-am implicat pana in prezent, au fost constituite de la zero, cu multa munca si efort, insa mai ales cu pasiune si cu dorinta oferirii unor alternative diferite de lectura in universul fashion&beauty. Propunerea Etiquette Magazine am primit-o cu bucurie, in special datorita contextului actual: o revista in print, proaspat lansata intr-o perioada incerta din punct de vedere economic, insa extrem de ambitioasa si de bine focusata pe segmentul caruia se adreseaza: premium.

Un format special, cu o grafica aparte, subiecte care stimuleaza cititorul si care se cer a fi studiate in amanunt, idei de shopping si de calatorii, moda, frumusete, cultura si business, toate intr-un concentrat premium cu o eticheta pentru cunoscatori.

Primul numar Etiquette Magazine la care mi-am adus contributia in calitate de Fashion&Beauty Editor si care se afla de astazi pe piata (il puteti cumpara de la centrele de presa InMedio), include o serie de articole speciale pe care le-am conceput cu mare drag si care sper sa va insoteasca, asemenea unui grup de prietene apropiate, de-a lungul acestei veri efervescente:

Din interviul special realizat cu Octavian Coifan (singurul parfumier roman la Paris), puteti afla totul despre culisele Oscarurilor Parfumurilor (FIFI Awards France 2012), eveniment aflat anul acesta la editie aniversara. O incursiune fascinanta in universul miresmelor, care va va prilejui cu siguranta momente de reverie in plina zi…sau cel putin asa sper.
Apoi va invit sa lecturati cronica ampla a Galei UAD 2012, pe care am realizat-o imediat ce am revenit de la Cluj, avand proaspate in minte colectiile absolventilor si ale masteranzilor. Veti descoperi cativa tineri designeri cu un potential creativ imens si cateva surprize extrem de placute.
In paginile de beauty, povestesc pe larg experienta mea cu unul dintre cele mai eficiente tratamente faciale testate in ultimele luni – Intraceuticals (disponibil la Noblezza Beauty Lounge).
De asemenea, am pus la punct pentru voi o selectie consistenta de shopping pentru vara :

Cele mai eficiente creme si lotiuni cu factor de protectie solara, pe care sa le purtati cu voi in vacante
Farduri de pleoape, gloss-uri si pudre cu particule stralucitoare, menite sa accentueze nuanta bronzului si va invaluie cu atingeri de o finete extrema
Esente parfumate pentru seri de vara incantatoare
Sandale si pantofi transformate in obiecte ale dorintei, pentru petreceri din zori si pana in noapte!

Lectura placuta si o vara pe ritmuri de passo-doble!

Primul meu numar Etiquette Magazine: moda si frumusete in portie dubla pentru vara 2012

Rochia perfecta pentru evenimentele speciale ale verii

Primul meu numar Etiquette Magazine: moda si frumusete in portie dubla pentru vara 2012

Cathias Edeline: un nou brand romanesc de accesorii

Articole recente

There are 6 comments

  1. ALINA MARUNEAC

    Felicitari ,maine ma voi duce sacumpar primul numar al revistei.
    Sunt bucuroasa ca un om sufletist si care a intrat cu acest blog in viata mea a reusit sa-si realizeze un vis mai vechi.
    Prietenii cei stiuti si nestiuti va sunt alaturi.
    Avem multe de invatat si va multumesc pentru efortul facut pentru noi.

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!