Aventura urbana Lipton: de la drifturi la MulajCouture

In urma cu putin timp va lansam provocarea de a lua parte alaturi de mine, intr-o aventura urbana inedita, alaturi de echipa Fashion din care fac parte in proiectul Lipton: Laura Cosoi si Andreea Ibacka. “Tea & the City: Aventuri urbane cu Lipton” a insemnat mai mult decat o campanie inteligent construita in jurul unei marci care sper ca si voua va este la fel de draga, precum imi este mie.

Sambata trecuta, ceaiul verde Lipton ne-a insotit intr-un adevarat periplu urban, care a relevat o alta latura a orasului pe care il iubim si il detestam in egala masura, care de multe ori pare sa ne apese prin al sau banal cotidian sau care dimpotriva are tendinta de a ne surprinde prin locurile si oamenii speciali descoperiti pur intamplator.

Laura Antonov, castigatoarea concursului Lipton organizat pe blogul meu si detinatoarea unui blog de fashion incipient, s-a numarat printre primele surprize placute ale diminetii de sambata. O prezenta cat se poate de agreabila, discreta, cu o eleganta aparte atat la nivel de discurs cat si de imagine. Nu am discutat atat despre haine sau pantofi, cat despre povestile care ne-au creionat parcursul, povesti impartasite la un ceai verde racoritor Lipton de-a lungul unei zile perfecte de mai.

Aventura urbana Lipton a fost prin excelenta o incursiune in universul unor povesti de viata cu substanta, a unor povesti care oricand pot servi drept lectii despre dedicare, pasiune, curaj, perseverenta si nu in ultimul rand reinventare de sine. Asemenea lectii nu le gasesti in niciun manual si nu le inveti la un seminar prelungit, din simplul motiv ca sunt atat de rare si de bine ascunse, incat doar deschizandu-ti ochii sufletului le poti capta. Prima lectie s-a derulat pe pista de la Ciorogarla, unde i-am intalnit pe membrii echipei Napoca Rally Academy, unii dintre cei mai iscusiti piloti profesionisti pe care i-am intalnit si mai mult decat atat, oameni extrem de pasionati, deschisi si dornici de a transmite mai departe cunostintele detinute.

La inceput, mi-am manifestat usoara reticenta de a conduce, mai ales ca oboseala isi spunea cuvantul din plin dupa o saptamana extrem de aglomerata, insa intreaga echipa m-a convins sa ma urc intr-un final la volan si sa imi depasesc temerile, pentru ca o lectie de defensive driving poate constitui colacul de salvare al unui moment complet neplanificat in trafic.

Dupa ce am invatat cum sa reglez corect pozitia la volan, cum sa imi pozitionez mainile astfel incat sa am in permanenta volanul sub control atunci cand virez mult, cum sa imi imbunatatesc reactivitatea in timpul condusului si cum sa actionez in caz de derapaje, am trecut la proba practica in masina alaturi de Ionut Muresan. M-am rasucit prima data cu masina, m-am speriat teribil simtind cum pierd controlul, in tot acest timp Ionut ramanand perfect calm langa mine si incurajandu-ma sa am incredere si sa incerc din nou. Urmatoarele dati s-au dovedit reusite, iar cand am coborat din masina, am realizat cat de important este sa stii ce sa faci in situatii limita si mai cu seama sa detii informatiile care sa te ajute sa iti mentii calmul.
De la defensive driving, am trecut la intrecerea printre jaloane, care recunosc nu a fost punctul meu forte, dar peste care am trecut cu brio ocupand un loc undeva la jumatatea clasamentului. Napoca Rally Academy ofera o serie intreaga de cursuri de defensive driving, pe care va recomand cu drag sa le urmati, mai ales ca ii veti intalni pe unii dintre cei mai buni instructori din tara. Mai multe informatii despre cursuri si programari puteti afla de pe site-ul Napoca Rally Academy.

Urmatoarea oprire a zilei a fost la atelierul MulajCouture, un concept fashion proaspat si cat se poate de interesant. De la un simplu atelier de croitorie si o afacere de familie sustinuta cu extrem de multe sacrificii de-a lungul anilor, echipa pe care am intalnit-o in superba vila situata in zona Alba-Iulia, incearca sa impuna noi standarde menite a veni in ajutorul clientilor si a prezerva adevaratul lux al perioadei actuale: timpul.

Mai precis, prin intermediul unor mulaje realizate pe silueta clientelor (se imbraca o maleta subtire de culoarea pielii, peste care se aplica benzi adezive, astfel incat sa fie urmata indeaproape silueta, apoi este taiat cu o foarfeca pe partea din spate si dupa aproximativ 40 de minute, replica fidela a bustului este obtinuta), sunt eliminate multiplele probe vestimentare, care in cazul anumitor piese sunt absolut necesare. Odata realizat mulajul, clienta nu mai este nevoita sa revina in atelier pentru probe, specialistii putand croi si ajusta fara greseala direct pe mulajul respectiv.

Mai multe amanunte despre ce inseamna MulajCouture, va voi dezvalui in curand. Pana atunci insa, multumesc minunatei echipe Lipton, colegelor mele din echipa Fashion, Laurei care m-a insotit si tuturor celor care m-au determinat sa ii descopar si sa imi doresc sa revin.

Aventura urbana Lipton: de la drifturi la MulajCouture

Masajul cu bambus: o terapie pentru trup si minte la Centrul Shakti

Aventura urbana Lipton: de la drifturi la MulajCouture

Interview with Neela Vermeire: an olfactive trip to India

Articole recente

There are 3 comments

  1. Laura

    Draga Adina, iti multumesc pentru cuvintele frumoase. A fost o reala placere si pentru mine sa te cunosc :). Multumesc pentru oportunitatea de a participa alaturi de tine in Aventura urbana Lipton.

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!