Why do we love them?

 

Un eveniment de orice natura ar fi el in lumea celebritatilor starneste o adevarata nebunie in randul reporterilor, dar si al fanilor din intreaga lume. Sume exorbitante platite pentru publicarea fotografiilor in exclusivitate sau pentru transmiterea evenimentului “live”, grupuri de fani care isi asteapta idolii ore la randul pentru a-i putea zari fie si pentru cateva secunde, declaratii de presa si nu in ultimul rand creatii ale celor mai celebri designeri de moda de lume. Acestea ar fi in mare ingredientele unui eveniment monden de succes.

Dar lucrurile devin si mai interesante atunci cand nu este vorba despre orice fel de eveniment… ci despre o nunta. Iar daca nunta are loc intre unul dintre cei mai sexy si de succes barbati de pe planeta (asa cum a fost declarat Tom Cruise, de cateva publicatii de prestigiu) si una dintre cele mai bine cotate actrite de la Hollywood, atunci clar interesul atinge cote maxime.

De ce? Pentru ca au o cariera de success, lumea ii iubeste si reprezinta unul dintre cele mai frumoase cupluri.

Nunta celebrului cuplu, a avut loc ieri intr-un orasel situat la doar cativa kilometri distanta de Roma (orasul in care cei doi s-au intalnit prima data). Mediul a fost unul cu totul si cu totul special: castelul Odescalchi… o atmosfera princiara, invaluita in bun gust, neincarcata de prea multe “fite”, dar nici lipsita de stralucire si lux.

Tom Cruise a purtat un costum bleu-marin, iar Katie a fost invaluita de o superba rochie, semnata Armani. De altfel, celebrul designer s-a ocupat si de costumatiile invitatilor la petrecere.

Verighetele, semnate Cartier, au fost din aur galben si diamante, iar petrecerea a fost animata de o sumedenie de celebritati, printre care s-au numarat Jim Carrey, Brooke Shields (surprinzatoare intr-o rochie visinie), Jennifer Lopez si Marc Anthony, Victoria Beckham, sau Andreea Bocelli, care a “incantat” pe cei prezenti la eveniment cu cele mai apreciate hit-uri.

De la nunta, cei doi tineri insuratei au zburat direct spre Maldive, lasandu-si fanii care ii asteptau afara, cu ochii in “soare”.

Mai multe fotografii de la eveniment, in revista People Magazine

Why do we love them?

Ok… fine, cateva cuvinte despre mine

Why do we love them?

Irina Schrotter – primavara – vara 2007

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!