Vente Privee Eclectico Goes Fashion: piese high-end si accesorii de colectie

Nu stiu cate povesti de amor se afla suspendate pe umerase in dressing-ul vostru, insa in mod cert luna februarie deschide apetitul pentru noi romante cu potential de a fi transformate in relatii long-term. Este perioada de tranzitie intre sezoane, de reorganizare a garderobei si de punere atenta la punct a selectiei de primavara. Iar daca printre multitudinea de optiuni simtiti nevoia unui ajutor din partea stilistilor, weekend-ul acesta aveti sansa de a efectua un shopping smart la Eclectico Studio.

Intre 12 si 15 februarie, Eclectico Studio se transforma temporar intr-un showroom de moda cu vanzare, sub egida Eclectico Goes Fashion. Intr-un spatiu cochet amenajat, asemenea unui dressing imens pe care orice femeie si-ar dori sa il contureze in propriul camin, va veti putea delecta cu o colectie de piese pre-loved de lux, fidele unei linii estetice elegante si rafinate, menite sa faca diferenta in mediul profesional.

Eclectico Goes Fashion nu este un targ alcatuit dupa reteta binecunoscuta deja a manifestarilor de weekend, ci se constituie mai degraba intr-o sursa de inspiratie si intr-un prilej de a decripta acele piese esentiale, de o calitate ireprosabila, pe care le veti adora mai mult de un sezon si al caror cost-per-wear devine extrem de tentant in conditiile afisarii unor discount-uri substantiale.

Piesele vestimentare si accesoriile expuse la Eclectico Goes Fashion sunt selectionate de o echipa de stilisti din dressing-uri high-profile si din mici magazine vintage din Paris: de la blanuri de vizon alb si lynx, genti Hermes Birkin si Peek-a-boo Fendi, rochii bondage iconice Herve Leger, camasi Balenciaga, tinute business semnate Dolce&Gabbana, Prada sau Fendi si pana la liniile accesibile si easy-to-wear de la Elisabeta Franchi, Etro sau Alexander McQueen.

Povestea de amor a finalului de saptamana ce poarta amprenta Eclectico Goes Fashion este completata de peste 100 de perechi de pantofi, adevarate comori in editie limitata – Christian Louboutin, Jimmy Choo, Prada sau Fendi.

Programul Eclectico Goes Fashion este joi (11 februarie) – 17:00-20:00, vineri-duminica (13-15 februarie) – 12:00-20:00. Asadar, daca va intrebati unde ne putem vedea sa bem o cafea fashion zilele acestea, ma gasiti fara doar si poate pe Str. General Constantin Budisteanu, nr.18, proband si alegand inevitabil pantofi – obsesia vinovata a vietii mele.

Vente Privee Eclectico Goes Fashion: piese high-end si accesorii de colectie

Concurs OPI Valentine’s Day: o manichiura irezististibila

Vente Privee Eclectico Goes Fashion: piese high-end si accesorii de colectie

Cum alegi perechea perfecta de jeansi skinny: provocarea Superjeans si reguli de buna conduita stilistica

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!