Pink sucks

Exista un moment in viata unui site cand devine pur si simplu patetic. Ca si oamenii site-urile au si ele un ciclu de viata: apar, infloresc, se dezvolta, stationeaza dupa care cu putin ajutor din partea unor persoane foarte dibace am spune, reusesc sa se „ofileasca”.

Odata cu ofilirea trebuie in mod absolut necesar sa vina si o doza de sarcasm sau mai bine zis ingamfare.

Ce ne-a spus Stiletto.ro pana acum… in esenta absolut nimic. Ce ne-a spus menreport.ro pana acum… ca barbatii au pasiuni si sunt ahtiati dupa sex… la unii o fi asa insa la marea majoritate care au si alte preocupari in afara de a citi menreport.ro lucrurile stau exact pe dos.

Si iata cum au dat-o in bara si de data asta. Denisa spune (si bine spune) ca ” Singurul motiv pentru care as da click pe bannerul de mai jos este faptul ca e roz… foarte roz si ocupa destul din ecran cat sa-mi atraga atentia… si… cam atat.” Ei bine eu nu as da click tocmai pentru ca este roz… prea mult roz incat te sufoca.

Nah ca am zis-o si pe asta… 😛

Pink sucks

Logan pe piata indiana

Pink sucks

Harry Potter – ultima carte

Articole recente

There are 5 comments

  1. drakmik

    deci nu iti place rozul a?? Sa inteleg ca la tine black is the new black? Cool. Nu vrei sa faci o secta de femei rare carora sa nu le placa rozul? Eu zic ca ar prinde… o dai virala.

  2. adinanecula

    Sry dar in fazele „virale” am deja specialist sau „specialisti”. Nu ma bag pe tarlaua altora. Ii las pe ei sa isi faca treaba si sa se bucure de rezultate… Ooo fuck nu sunt rezultate? Inseamna ca au dat-o in bara… what a pitty… deci vezi faza cu virala nu tine. 🙂

  3. demonique

    Pink … ce are lumea cu pink … well eu unul ma numar printre acele persoane care are alergie la mai multe chestii , cum ar fi : idioti , alune si roz ! Dar de ce banner roz ? De ce nu ! Daca o pagina de web este salvata de catre o amestecatura ciudata intre doua culori … atunci roz sa fie … Traiti in pace ! Patrunjel !

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!