Philips VisaPure: secretul tenului perfect curatat si ingrijit

Visezi la un aparat minune care sa iti indeplineasca orice dorinta de frumusete precum duhul lampii fermecate? Te gandesti la device-urile complexe reperate in peliculele cinematografice ca la niste iluzii frumos ambalate? Ei bine, a sosit timpul sa faci cunostinta cu realitatea care depaseste orice ti-ai fi putut imagina si care transforma radical modul in care te raportezi la rutina de beauty zilnica: Philips VisaPure.


Cosmetica la domiciliu si noile device-uri de beauty

In ultimii ani, centrele de estetica faciala si corporala s-au confruntat cu o competitie cat se poate de serioasa, stimulata de progresele stiintei informatice alaturate principiilor cosmeticii moderne si tradusa printr-un concept care a atras din ce in ce mai multe segmente de clienti: cosmetica la domiciliu. In contextul in care agendele zilnice ridica eterna problema a lipsei de timp si in care rezultatele se doresc a fi obtinute imediat, cei mai importanti producatori de aparatura destinata uzului casnic, au decis sa aloce bugete uriase dezvoltarii de device-uri accesibile, usor de utilizat si de transportat, care permit oricarei femei sa detina cheia spre un ten mai ferm, mai curat, mai sanatos si mai stralucitor, fara a fi necesar aportul specialistilor.

Situata initial pe o piata nisata, cosmetica la domiciliu s-a dezvoltat intr-un ritm uluitor, dictat de o clientela din ce in ce mai pretentioasa si aflata in cautarea unor alternative viabile, menita sa scuteasca atat timpul alocat sesiunilor de infrumusetare in saloane, cat si sumele cheltuite pe tratamentele lunare. Greoaie si imposibil de utilizat in absenta unor training-uri si a unei pregatiri temeinice, aparatele din centrele de estetica au fost transpuse de producatori in versiuni miniaturale pentru uzul in intimitatea caminului. Percepute intr-o prima etapa drept “surogate” ale tratamentelor performante (pe principiul “mai bine o interventie mediocra decat nimic”), device-urile de beauty au convins pe deplin chiar si pe cele mai sceptice femei, versiunile imbunatatite exceland la capitolul eficienta, putere, autonomie si manevrabilitate.

Mai mult decat atat, un aspect extrem de important, a constat in promovarea unor tehnici non-invazive de tratare localizata a diferitelor probleme, ce au venit sa sustina apetenta pentru tot ceea ce inseamna organic, natural, firesc.

Philips VisaPure: 2 minute pe zi pentru un ten perfect curatat si sanatos

VisaPure, noul sistem de curatare profunda si ingrijire temeinica a pielii lansat de Philips, imprima o noua dimensiune ritualului zilnic de frumusete, incorporand ultimele tehnologii in domeniu, actul medical si cel cosmetic si pozitionandu-se drept o alternativa excelenta la extractiile agresive din saloane sau la sedintele de curatare cu ultrasunete, eficiente si mult mai prietenoase cu tenul, insa costisitoare.

Mai mult decat un device de beauty ce starneste curiozitatea, Philips VisaPure constituie poate cea mai inteligenta investitie pe termen lung in propria frumusete. Iar dupa aproape trei saptamani de utilizare zilnica, marturisesc ca Philips VisaPure a devenit giuvaierul din boudoire-ul meu si salvarea pe care o asteptam de foarte mult timp.


Beauty device-ul a reusit sa imi schimbe complet rutina zilnica, nerapindu-mi din cele 24 de ore, decat 2 minute (un minut in cursul diminetii si un alt minut seara). O curatare a tenului perfecta in doar 1 minut? Nu am dat crezare promisiunii marcii, pana in momentul in care mi-am privit tenul in oglinda si am exclamat: “Wow!”.

Philips VisaPure este unicul sistem de curatare a fetei din lume care dispune de tehnologia unica “Dual Motion”, bazata pe rotatii si vibratii. Mai precis, vibratiile verticale (maseaza delicat tenul, stimuland microcirculatia) atrag impuritatile si urmele de machiaj, care ulterior sunt indepartate gratie miscarilor rotative ale periei (peria trebuie putin umezita inainte si aplicat gelul de curatare obisnuit). Insa Philips VisaPure nu prezinta o singura perie, ci trei tipuri de perii cu actiune specifica: o perie pentru ten normal (17.000 de peri fini), o perie pentru ten sensibil (22.000 de peri extrem de fini) si o perie pentru exfoliere recomandata a fi folosita saptamanal (cu peri mai scurti meniti a exfolia delicat tenul si peri mai lungi pentru indepartarea celulelor moarte).

Inainte sa utilizez pentru prima data aparatul, eram ingrijorata de potentialul unei actiuni mult prea agresive, raportat la tenul meu sensibil, insa timer-ul inteligent Skin Zone mi-a eliminat orice urma de indoiala. Philips VisaPure aloca cate 20 de secunde curatarii fiecarei zone a tenului (lateralele si zona T), anuntandu-ma cand este momentul sa trec la urmatoarea portiune si oprindu-se automat dupa 1 minut.

Insa ceea ce m-a incantat nespus la Philips VisaPure a fost gradul ridicat de manevrabilitate si usurinta utilizarii in orice situatie: nu are niciun fir, o incarcare completa asigura 30 de utilizari si este complet rezistent la apa, putand fi utilizat sub dus si curatat rapid ulterior.

Dupa trei saptamani in care am folosit zilnic Philips VisaPure, atat dimineata cat si seara, tenul meu arata impecabil, a capatat o stralucire sanatoasa, iar fiecare machiaj pe care il aplic se aseaza impecabil si rezista incredibil de-a lungul zilei.

Philips VisaPure este distribuit in reteaua magazinelor Douglas si poate fi achizionat la pretul de 749 lei.

Murad: un concept global de frumusete pentru o piele fara cusur

Murad: un concept global de frumusete pentru o piele fara cusur

Magnifique Skin: 7 game dermato-cosmetice in premiera pe piata din Romania

Magnifique Skin: 7 game dermato-cosmetice in premiera pe piata din Romania

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!