OZ Collection by OPI: un strop de magie pe unghii

In urma cu multi ani, o doamna de o varsta apropiata cu cea a bunicii mele, mi-a marturisit cu un aer contemplativ, ca detin una dintre cele mai mari puteri cu care poate fi inzestrata o fiinta umana. Imi amintesc ca dupa discutia cu pricina, am ajuns acasa si am inceput sa vizualizez modul in care as preschimba lucrurile si oamenii, daca spusele sale s-ar adeveri si daca as detine cu adevarat secretele unei lumi in care cu o simpla atingere, totul devine posibil.
Cu timpul insa mi-am dat seama, ca de fapt nu am nevoie de o bagheta magica pentru a reda femeilor dorinta de a visa si de a-si contura propria identitate in universul frumusetii plasmuit cu imagini, deseori iluzorii si ancorate in scheme unice. Agenda, pixul si o parte din suflet asezat in fiecare rand pot contura mult mai bine potiunea nascatoare de pasiuni, decat orice alta reteta urmata cu strictete si lipsita condimentul suprem, denumit „nebunie creativa”.

Arealul de beauty intotdeauna si-a extras seva din povestile care de-a lungul decadelor au fascinat si au sedus publicul, acele „best seller-uri” care au reusit sa invinga uitarea, care au dainuit in suflete precum o rochie neagra fascinanta prin simplitate, cu un croi impecabil si o stralucire inefabila, purtata cu atitudine si dezinvoltura.
OPI imprima unghiilor sezonul acesta, particule magice inspirate de una dintre cele mai frumoase povesti readuse pe marile ecrane: „Oz the Great and Powerful”. Colectia speciala de lacuri de unghii este menita a invalui look-ul in aura visarii, din care singura si cea mai pregnanta ramane aparitia. Rapeste-i femeii dreptul de a visa, ofera-i constant banalul cu care este obisnuita si in care se complace prin prisma confortului resimtit si nu vei face altceva decat sa iti semnezi certificatul de deces!

If you can make them believe, you’re wizard enough”, ii spune Glenda lui Oscar in pelicula Disney, iar OPI pare sa ne transmita ca pana si glitterul descins dintr-un confetti in sticlele cu lacuri de unghii, poate arata senzational si defel fortat vara aceasta.

Descopera colectia OPI – Oz The Great And Powerful:

Sapte (cifra magica) lacuri de unghii OPI insotesc colectia Oz The Great And Powerful:

Don’t Burst My Bubble – un roz foarte pal, diafan precum o spuma aerata, pentru o manichiura clasica si eleganta

Glints of Glinda – un bej cald cu accente de piersica, foarte apropiat de pigmentul natural al pielii

I Theodora You – rose pastelat, ce trimite cu gandul la vata de zahar

Lights of Emerald City – o infuzie de glitter colorat integrat pe o baza neutra (poate fi aplicat singular sau peste o nuanta opaca)

What Wizardry Is This? – o noua aparitie din gama Liquid Sand (dupa cele patru lacuri incluse in colectia Mariah Carey), intr-un ton de bronz-auriu stralucitor, cu o textura speciala

Which Is Witch? – un top coat glitter holografic uimitor

When Monkeys Fly! – melanj de auriu, argintiu si particule holografice pe o baza transparenta, dispuse intr-o varietate de dimensiuni

OZ Collection by OPI: un strop de magie pe unghii

Dermoconsultatii gratuite La Roche-Posay si Vichy

OZ Collection by OPI: un strop de magie pe unghii

Nuante pastel in colectia Sense

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!