Noblezza Beauty Lounge: cel mai bun startup Intraceuticals

Leader in arealul tratamentelor de estetica faciala si corporala de mai bine de 3 ani, centrul Noblezza Beauty Lounge a fost premiat in cadrul Galei Intraceuticals 2013, desfasurata la finele lunii martie, pentru cel mai bun startup.

Echipa Noblezza Beauty Lounge (Diana Paraschiv, Elena Varzaru, Andreea Suciu, Catrinel Stan) alaturi de Gina Brooke (make-up artistul Madonnei) la Gala Premiilor Intraceuticals 2013

Gala Intraceuticals 2013, a reunit in data de 26 martie, reprezentantii celor mai importante centre de estetica bucurestene, in vederea recunoasterii profesionalismului si a eforturilor derulate in decursul anului 2012, pentru promovarea tratamentului facial de lux – Intraceuticals. Evenimentul s-a bucurat de prezenta inventatorului Intraceuticals – Anthony McMahon si a make-up artistului Madonnei (vedeta a conferit procedurii o expunere media consistenta, Intraceuticals fiind supranumit «tratamentul Madonnei») – Gina Brooke.

Noblezza Beauty Lounge s-a numarat printre primele centre din Bucuresti, care a adoptat in portofoliul sau terapia Intraceuticals si care a reusit sa dovedeasca in randul clientelor, beneficiile unice si de necontestat ale rejuvenarii faciale non-invazive. Drept urmare, Noblezza Beauty Lounge, a inregistrat in anul 2012, cele mai mari vanzari de kit-uri de tratament Intraceuticals, iar premiul inmanat de insasi Gina Brooke, certifica dedicarea intregii echipe de specialisti, in vederea obtinerii celor mai bune rezultate.

Intraceuticals este singura terapie faciala non-invaziva, care hidrateaza tenul din interior, ii confera fermitate si suplete, recontureaza ovalul facial, asigura un lifting vizibil, elimina ridurile fine si le diminueaza pe cele profunde, actioneaza impotriva petelor pigmentare sau ale celor datorate de inaintarea in varsta si nu in ultimul rand ajuta la reglarea secretiei de sebum, in cazul tenurilor cu tendinta acneica. Prin intermediul oxigenului hiperbaric, cocktail-ul concentrat de acid hialuronic, vitamine si antioxidanti este infuzat in straturile inferioare ale pielii, ajugand in derm si stimuland functiile vitale ale pielii.

Efectele Intraceuticals sunt vizibile inca de la prima sedinta, iar cateva persoane publice din Romania s-au convins pe deplin de acest lucru, in urma terapiilor efectuate in centrul Noblezza Beauty Lounge:
Silvia Sirbu (artist) – «Fiind mereu in lumina reflectoarelor am responsabilitatea fata de mine dar si fata de publicul meu sa arat mereu impecabil. Multumesc Intraceuticals pentru tenul meu hidratat, luminos si totodata pentru increderea cu care fac fata oricarui eveniment public din viata mea. »

Aylin Cadir (artist) – «Cu inima deschisa recomand tratamentul Intraceuticals tuturor femeilor. Dupa fiecare sedinta tenul meu este proaspat, curat, luminos si hidratat ca pielea de bebelus! »

Specialistii Noblezza Beauty Lounge recomanda kit-ul complet de sase sedinte Intraceuticals, care include atat fiolele pentru tratament cat si cremele destinate utilizarii zilnice acasa. Sedintele se efectueaza o data pe saptamana in cadrul centrului, iar in intervalul dintre ele, efectele trebuiesc mentinute cu ajutorul cosmeticelor potrivite fiecarui tip de ten.

Noblezza Beauty Lounge: cel mai bun startup Intraceuticals

Concurs: bratara magica cu dorinte de primavara

Noblezza Beauty Lounge: cel mai bun startup Intraceuticals

Andreea Tincu&Sense toamna-iarna 2013-2014: The Girl with Stars

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta