New store

Se numeste 4evershop si a aparut recent in peisajul magazinelor online. Pentru inceput am dat peste cateva piese din colectia Dianei Bobar ss 2009 si accesorii de la Josephine. Mai au mult de lucrat la modul in care arata magazinul si la oferta, insa le urez bun venit si inteligenta necesara pentru a supravietui.

Debut in print – Ideal Mariaj

Debut in print – Ideal Mariaj

Pitzi fun

Pitzi fun

Articole recente

There are 4 comments

  1. cristina_amc

    Am ramas uimita de preturi, destul de mari si spun asta in conditiile in care cheltuiesc 1000 ron/luna pe haine….mi se pare aberant sa dau pe o fusta din catifea de la Stefanel, redusa la 50 % si care pe deasupra e facuta in fabrici din Romania 350 ron, serios e o fusta din catifea si e si urata….

  2. diana

    🙂 nu stiu daca e shop real. in cazul meu e mai mult de prezentare, cred. 🙂 habar n-am daca se pot cumpara piesele Stefanel. ar trebui sa o intrebi pe fata care se ocupa de el 😛 poate are un concept mai complex 😛

  3. adinanecula

    @diana: conceptul de intermediar mai precis dupa cum mi-a spus chiar ea… intrebarea este: va fi sau nu profitabil in conditiile in care pana si magazinele online cu ceva experienta in spate sunt afectate de criza economica?

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!