MOOGU participa la International Jewellery London 2015

Debutul toamnei prilejuieste pentru MOOGU Contemporary Jewellery by Andreea Mogosanu, participarea in premiera la cea mai importanta manifestare dedicata design-ului de bijuterie – International Jewellery London (6-8 septembrie 2015).

MOOGU IJL 2015

O incununare a parcursului profesional riguros si a viziunii creative unice, prezenta Andreei Mogosanu la International Jewellery London este cu atat mai relevanta, cu cat anul acesta reputatul eveniment se afla la editia cu numarul 60, o editie speciala la care sunt asteptati buyeri din intreaga lume, reprezentanti ai unor prestigioase reviste glossy, experti din toate arealele industriei de bijuterii si un public numeros pentru care organizatorii au pregatit un program prelungit de shopping.

Pe durata desfasurarii evenimentului – 6-8 septembrie 2015 – MOOGU va expune doua colectii care se afla in pregatire de aproape trei luni: colectia de coliere si bratari realizata impreuna cu SkinDeep si colectia de bijuterie contemporana toamna-iarna 2015-2016. SkinDeep este un brand fresh de accesorii urbane al designerului Marina Moldovan, inspirate de jocuri de cuvinte, situatii inedite sau expresii care iti vin in minte aleatoriu, in cele mai surprinzatoare situatii. “Here&Now”, “OhShit”, “SangBleu” sau “Save&Hope” sunt doar cateva dintre cuvintele modelate in argint si placate cu aur roz.

Necklace Sang BleuNecklace Here&Now

Colectia de bijuterie contemporana toamna-iarna 2015-2016, adauga o noua tematica in portofoliul brandului: reprezentarile animale realizate din argint rodinat si incrustate cu pietre pretioase sau semi-pretioase. Andreea Mogosanu surprinde prin interpretarea personala a conceptului de taxidermie, caruia ii atribuie conotatii pozitive, menite sa contureze personalitatea celor care aleg sa poarte piesele: determinare, tarie de caracter, forta de expresie, curaj, asumare si eleganta. Fiecare bijuterie ce alcatuieste colectia se inscrie in estetica deja recognoscibila MOOGU: minimalism, rafinament si proportii perfect gandite.

MOOGU_FW2016

Sustinut de The National Association of Goldsmiths si de The British Jewellers Association – principalele platforme de networking si de promovare a design-ului de bijuterie, precum si de The Houlden Group – cea mai influenta si longeviva organizatie de buying din Marea Britanie si Irlanda, International Jewellery London impune participantilor un nivel ridicat al colectiilor si o expunere impecabila a pieselor. Participarea la International Jewellery London marcheaza pentru MOOGU Contemporary Jewellery by Andreea Mogosanu un nou prag evolutiv si expunerea discursului creativ in fata unei audiente selecte si extrem de pretentioase.

International Jewellery London este gazduit de Olympia London (Hammersmith Road, Kensington
London W14 8UX), iar colectiile MOOGU pot fi admirate la Stand P45.

In Romania, piesele de bijuterie MOOGU sunt disponibile pentru comanda online in boutique-ul Molecule-F – www.molecule-f.com – si in shop-ul www.moogushop.com.

MOOGU participa la International Jewellery London 2015

O experienta SPA la inaltime: oaza de relaxare din cadrul City Plaza Hotel Cluj-Napoca

MOOGU participa la International Jewellery London 2015

Eleganta clasica si straluciri discrete in noul capitol fashion Stefanel toamna-iarna 2015-2016

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta