Masca cu aur

Noile terapii de infrumusetare introduse in saloanele de cosmetica si remodelare corporala ating o coarda sensibila a sufletului feminin: apetenta pentru un lux care devine accesibil prin intermediul unor ingrediente miraculoase introduse in cremele si mastile faciale.

Saptamana trecuta la Noblezza Beauty Lounge am incercat o noua procedura cosmetica, care si-a dovedit fara doar si poate efectele exceptionale asupra tenului: masca cu aur. Prin urmare, astazi va propun o incursiune in tainele rasfatului suprem, sub patronajul aurului, adevarata esenta a frumusetii potrivit medicinei traditionale chineze.

Apanaj al regalitatii si al formulelor odinioara secrete, aurul continua sa exercite o fascinatie incredibila in domeniul cosmeticii. Primele linii de creme de lux lansate in urma cu cativa ani si care incorporau pulbere de aur, au inregistrat un succes imens tocmai prin prisma ingredientului principal. Sub capacul unor recipiente frumos stilizate, se afla elixire pretioase puse la dispozitia tuturor femeilor, aflate in cautarea unor nestemate pentru piele.

Citeste continuarea articolului meu aici.

Masca cu aur

Cronica de colectie: Traces by Andreea Badala

Masca cu aur

Noua colectie de bijuterii Bounds by Maria Filipescu

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!