Martini Royale Casting: finala

Sapte dintre cele mai frumoase, stilate si carismatice femei, între care se numara si Maria Bata, reprezentanta Romaniei, au demonstrat publicului si juriului international faptul ca au atitudinea potrivita pentru a fi urmatoarea vedeta feminina MARTINI®! Finalistele vor fi prezente saptamana aceasta la Milano pentru a afla decizia finala a juriului MARTINI® Royale Casting.

Comunicat de presa

Maria Bata, actrita si fotomodel, concureaza alaturi de celelalte sase finaliste pentru a deveni imaginea mondiala MARTINI®, ea fiind una dintre cele trei finaliste norocoase, alese de juriu.

Denumit dupa bautura cu acelasi nume, MARTINI® Royale Casting este un scouting la nivel global de femei talentate, cu scopul de a descoperi persoana potrivita care sa întruchipeze filozofia MARTINI®, LUCK IS AN ATTITUDE. Pentru noul star MARTINI® urmeaza un an cu adevarat spectaculos, avand în vedere faptul ca MARTINI® va celebra cea de-a 150-a aniversare în 2013. Totodata ea va castiga 150.000 euro, 12 perechi de pantofi Christian Louboutin și 12 tinute de la my-wardrobe.com.

Cele sapte finaliste vor beneficia de o minunata calatorie prin toata Italia, avand, printre altele si oportunitatea unica de a vizita localitatea Pessione, locul de nastere al Brandului MARTINI®, lider incontestabil al producatorilor de vinuri si unul dintre cele mai puternice branduri din lume. Etapa finala va fi gazduita de Terrazza MARTINI® din Milano, cunoscut loc de întalnire al societatii selecte italiene, unde pot fi vazute frecvent figuri proeminente din lumea cinematografiei, modei, politicii sau culturii.

Fiecare dintre cele sapte finaliste si-a demonstrat calitatile în cadrul competitiei. Castigatoarea competitiei va avea un an 2013 extraordinar si va trebui sa exemplifice de-a lungul unui an întreg, ca este cu adevarat întruchiparea ideala a sloganului MARTINI® – LUCK IS AN ATITUDE!”, a declarat celebrul designer de pantofi Christian Louboutin, membru în juriul international MARTINI® Royale Casting.

Sarah Curran, fondator my-wardrobe.com. a declarat: „A fost o onoare pentru mine sa fac parte din juriul MARTINI® si m-am bucurat de fiecare moment al acestei experiente. Am petrecut mult timp alaturi de finalistele din Ibiza si am ajuns sa le cunosc destul de bine, de aceea decizia alegerii marii castigatoare este una foarte grea pentru mine. Toate finalistele sunt foarte puternice, inspirationale si ar trebui sa fie mandre de performanta de a ajunge pana în aceasta etapa a concursului MARTINI® Royale Casting. Chiar este o realizare extraordinara!

Din 3.500 de tinere (23 de tari reprezentate) au fost alese 28 de semi-finaliste si, în cele din urma, 7 finaliste. Publicul a ales 4 finaliste (din Estonia, Lituania, Georgia si Kazahstan), iar juriul international alte trei (Portugalia, Spania si Romania).

Arnaud Meysselle, Director la MARTINI® Global Brand, a declarat: „MARTINI® Royale Casting s-a dovedit a fi o cale extraordinara de a descoperi noile generatii de iubitori de MARTINI®. Suntem cu adevarat încantati sa desemnam viitoarea MARTINI® Star, aceea care va reprezenta MARTINI® pe parcursul anului aniversar 2013”. Castigatoarea castingului MARTINI® Royale va fi anuntata pe 16 octombrie. Urmariti pagina facebook.com/MARTINI pentru a fi primii care vor descoperi urmatoarea MARTINI® Star.

Martini Royale Casting: finala

Farmec felin si tentatii dantelate: I.D. Sarrieri toamna-iarna 2012-2013

Martini Royale Casting: finala

High Skin Refiner (Babor): stiinta preventiei in cosmetica

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta