Maqpro HD Powder: afinitate si tinuta impecabila

O atingere fina si delicata care invaluie tenul cu gratia unui voal de matase involburat de zefirul serii si promisiunea unei povesti de amor cu final nescris, prelungita mai mult de un sezon. O textura care cucereste inca de la prima aplicare si o formula care surclaseaza fara doar si poate toate produsele situate pe un palier similar: pudra high-definition conceputa in laboratoarele pariziene ale Maqpro – singurul brand care detine certificarea “Origine France Garantie”, prin care este atestata realizarea artizanala a fiecarui produs de machiaj de inalta performanta.


O consecinta atat a evolutiei firesti a modalitatilor si tehnicilor de transmitere a imaginilor (canalele HD, camerele video care surprind in detaliu orice imperfectiune), cat si a unor dezechilibre interne cauzate de alimentatia necontrolata si de factorii hormonali (secretia de sebum este amplificata cu prisosinta de tipul, natura si cantitatea alimentelor consumate – hrana procesata excesiv, legumele hibrid sau cele crescute artificial si tratate pentru a avea forma si culoarea perfecta etc, de factorii de stress la care este supus organismul zilnic), arealul de produse de machiaj HD s-a transformat in ultimii ani dintr-o nisa de piata, intr-un segment capabil sa genereze profituri semnificative prin prisma unui marketing sustinut.

Cu alte cuvinte, principalelor probleme ale tenului feminin, vizibile mai mult decat oricand pe noile camere video performante (luciul inestetic, porii dilatati, secretia de sebum accentuata in zona T) le-au fost oferite raspunsuri menite nu atat sa rezolve cat sa asigure un echilibru – estompare, control, dispersie a luminii pentru crearea unor efecte optice “inselatoare”.

Pudra HD Maqpro: efect ultra-natural pentru un machiaj impecabil

Pudra HD conceputa de Maqpro m-a convins inca de la primul contact, particulele extrem de fine, taiate parca cu o precizie matematica, imprimand in momentul aplicarii o senzatie de lejeritate extrema si de confort. Aproape imperceptibila, pudra HD Maqpro elimina din start si una dintre cele mai frecvente tendinte in machiajul cotidian: aplicarea unei cantitati prea mari de produs si incarcarea inutila a tenului. In mod surprinzator, chiar si in zonele tenului in care din greseala am dozat in mod eronat cantitatea de pudra necesara, aceasta nu prezenta un aspect inestetic, iar surplusul l-am putut  indeparta foarte usor cu ajutorul unei pensule curate.


Extrem de important in cazul unei pudre de acest tip sunt pigmentii continuti si gradul in care acestia se pot adapta diferitelor tipuri de ten, astfel incat rezultatul final sa fie unul prin excelenta natural si transparent. Nuanta neutra in care este disponibila pudra HD Maqpro, inlatura orice ingrijorare sau urma de indoiala privitoare la tinuta finala a machiajului, adaptandu-se ideal si prezentand o afinitate ireprosabila cu epiderma. Spre deosebire de alte produse similare, care au tendinta de a releva mici pete albe sau de a deschide cu cel putin un ton sau doua nuanta fondului de ten/a blush-ului aplicat anterior, pudra HD Maqpro nu modifica absolut deloc cromatica make-ului, particulele fine repartizandu-se uniform, precum o bruma invizibila, pentru un ten perfect indiferent de unghiul din care este surprins.


Mai mult decat atat, efectul de matifiere excelent (minim 8 ore in cazul unui ten normal cu tendinta de usoara deshidratare, cum este al meu) nu implica si o opacizare a tenului, asa cum se intampla de obicei in cazul produselor dedicate, ci releva si subliniaza luminozitatea naturala, gratie pigmentilor capabili sa difuzeze lumina si sa “puna in scena” un joc al intensitatilor inteligent. Finish-ul nu este insa nici pe departe unul irizat, ci mai degraba usor pudrat, luminos insa nu stralucitor, satinat nicidecum lucios.

Pudra HD Maqpro poate fi aplicata atat cu ajutorul unei pensule cu perii taiati circular, fie cu ajutorul unui aplicator special pentru pudra, prin tapotari scurte si ferme (aceeasi tehnica poate fi utilizata negresit pentru retusuri rapide). Cea de a doua varianta mi-a fost sugerata chiar de Directorul Artistic Maqpro – Alain Brunner, in cadrul seminarului desfasurat recent in Bucuresti, iar rezultatul m-a incantat pe deplin, machiajul fixandu-se mult mai bine, iar controlul asupra dozajului fiind unul sporit.

De departe cea mai eficienta pudra HD pe care am testat-o in ultimii ani si produsul pe care l-am cautat indelung, Maqpro HD Powder s-a integrat cu succes in arsenalul meu de beauty si mai mult decat atat, promisiunile indeplinite cu brio garanteaza ca imi va ramane aproape pe termen nedeterminat. Maqpro HD Powder poate fi achizitionata la pretul de 211 lei accesand boutique-ul online dedicat.

Maqpro HD Powder: afinitate si tinuta impecabila

Savoarea Balcicului si elemente de natura statica intr-o licitatie de exceptie

Maqpro HD Powder: afinitate si tinuta impecabila

Cellular Firming&Lifting Neck Cream (Skincode): complexul regenerant pentru gat si decolteu

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta