La Danza Soft Touch Eye Cream (Zepter Cosmetics): tratamentul intensiv anti-aging pentru conturul ochilor

O privire vie, stralucitoare, luminoasa, care sugereaza o prospetime primavaratica si o naturalete debordanta. Atributele tineretii le putem pastra negresit si dupa 35-40 de ani, cu o singura conditie: alegerea unei variante tratament de crema contur pentru zona ochilor si utilizarea acesteia inca de la primele semne de ridare accentuata. O veritabila cura de tinerete pentru ochi este propusa de Zepter Cosmetics pentru a activa microcirculatia, a decongestiona, a stimula procesele de regenerare si a netezi vizibil ridurile: La Danza Soft Touch Eye Cream. Dupa aproape o luna de utilizare constanta, nu mai am niciun dubiu: secretul unei pieli care arata si se simte ca in urma cu 10 ani se afla in mainile mele.

eyecreamladanza_cover
Au trecut aproape doua decenii de la ultimul rendez-vous cu gama La Danza  din portofoliul Zepter Cosmetics. Am lasat sa treaca parca prea mult timp, insa revederea a fost nesperat de imbucuratoare si as spune ca a survenit chiar la momentul oportun. La Danza mi s-a prezentat neschimbata, ca si cum trecerea anilor nu i-a afectat cu nimic imaginea, packaging-ul trezindu-mi nostalgia anilor copilariei cand de abia asteptam sa descopar ce se afla in interiorul recipientelor cu capac auriu, nelipsite de pe masa de toaleta a mamei. Insa atunci cand vine vorba despre Zepter Cosmetics, nostalgia este doar un garant al unei istorii comune sau mai bine spus, un insotitor al unor secrete de frumusete transmise de la o generatie la alta. Stiinta este secretul formidabilelor produse concepute in laboratoarele elvetiene de cercetare si dezvoltare Intercosmetica situate la Neuchatel, care se mandresc cu un magament al calitatii la cel mai inalt nivel (certificat international de catre forumurile de specialitate) si cu una dintre cele mai avansate linii de productie (atat din punct de vedere tehnologic, cat si al controlului produselor finale).

Sa reusesti cu fiecare noua lansare sa ridici stacheta in arealul cosmetic, fara a fi nici pe departe agresiv in comunicare sau fara a beneficia de vizibilitatea marilor boutique-uri de beauty, reprezinta fara indoiala o performanta in sine. O performanta care se datoreaza in primul rand unei echipe extraordinare de biologi, medici dermatologi si cosmetologi, care alatura intr-un mod unic descoperirile stiintifice, principiilor farmacopeei stravechi si miracolelor pe care natura nu conteneste sa le ofere. Rezultatul: produse premium, esentiale pentru prezervarea capitalului de tinerete al pielii si cu unul dintre cele mai inalte grade de toleranta cutanata.

eyecream1 (1 of 1)
Crema contur pentru zona ochilor La Danza Soft Touch Eye Cream a reprezentat pentru mine dragoste la prima aplicare. Ulterior, entuziasmul caracteristic debutului “relatiei” s-a transformat intr-o bucurie deplina, rezultatele dupa primele saptamani de utilizare constanta fiind absolut remarcabile. Este vorba despre un produs antiaging si despre exigente perfect explicabile prin prisma faptului ca in ciuda profesiei care imi prilejuieste testarea in fiecare luna a catorva zeci de lansari, parca mi-as dori ca primele efecte sa fie vizibile intr-un timp ceva mai scurt. Fie doar si pentru a ma incuraja sa folosesc produsul in continuare si sa am o oarecare certitudine ca realmente functioneaza.

La Danza Soft Touch Eye Cream se numara printre acele produse care daca nu ar fi existat ar fi trebuit inventate, propunerea sa fiind una imposibil de refuzat: o ameliorare spectaculara a aspectului zonei de contur a ochilor si redarea reflexelor unei pieli tinere, prin stimularea mecanismelor de regenerare si prin reactivarea sintezei de colagen si elastina.

Tratamentul intensiv propus de Zepter Cosmetics se bazeaza pe proprietatile unice hidratante si regonflante ale acidului hialuronic si uleiului organic de jojoba, care cuplate cu vitamina E (in forma pura micro-incapsulata), ceramide si unt organic de shea, contribuie atat la reducerea semnificativa a liniilor fine si a ridurilor, cat si la relansarea activitatii celulare. Altfel spus, o redinamizare a proceselor implicate in regenerare, o mai buna oxigenare si o protectie sporita impotriva agresiunilor interne si externe.

eyecream41 (1 of 1)
De ce La Danza Soft Touch Eye Cream? Formula sa conceputa utilizand cel mai avansat procedeu nanotehnologic, reuseste sa fie mai bine absorbita in epiderma (gratie dimensiunilor nano ale activilor care pot penetra mai usor straturile epidermei) si sa isi atinga cu precizie (elvetiana) tinta. Altfel spus, o eficienta maxima in timp record.

Spre deosebire de alte creme antiaging destinate zonei ochilor, cu o consistenta prea bogata si care lasa o pelicula inestetica pe suprafata pielii chiar si dupa cateva minute de tapotare, La Danza Soft Touch Eye Cream prezinta o textura lejera, ultra-confortabila care imprima o senzatie de “second skin”. Pentru o eficienta maxima, ideal ar fi ca produsul sa se aplice prin miscari usoare de “presare” (sub nicio forma masaj insistent sau prea energic) pentru a stimula microcirculatia si a pastra nealterata calitatea pielii.

Crema antiaging pentru conturul ochilor La Danza Souft Touch Eye Cream este disponibila la sediul Zepter Romania (Bulevardul Unirii, nr.70) sau poate fi achizitionata prin intermediul unui consultant Zepter.

La Danza Soft Touch Eye Cream (Zepter Cosmetics): tratamentul intensiv anti-aging pentru conturul ochilor

SVR Spirial Extreme: tratamentul intensiv de reglare a transpiratiei severe

La Danza Soft Touch Eye Cream (Zepter Cosmetics): tratamentul intensiv anti-aging pentru conturul ochilor

Ladylike deco: pasiune pentru design si arta in colectii exclusive de tapet semnate de Trussardi sau Etro

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!