Kristina Dragomir desemnata furnizor al Casei Regale a Romaniei

O aparitie demna de inscris in orice volum de stil, un simt intrinsec al modei unic, care nu este dobandit, ci care se naste odata cu artistul, fermecand prin povestea mereu diferita istorisita cu discretie. Aceasta este Kristina Dragomir, millinerul al carui parcurs creativ a reusit sa confere noi definitii unei profesii complet neexersate in Romania, insa atat de fascinante si de ofertante. 

Recent, Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare a oferit, in numele Majestatii Sale Regelui Mihai I, certificatul de Furnizor al Casei Regale a Romaniei artistului Kristina Dragomir, ca semn de recunoastere si de apreciere a calitatii deosebite, pentru palariile create.  Astfel, acordarea Calitatii de Furnizor implica un inalt standard al produselor si serviciilor oferite, constanta, seriozitate si inalt profesionalism din partea persoanei furnizor.

Ceremonia a avut loc in Holul de Onoare al Castelului Peles. La ceremonie a participat si Alteta Sa Regala Principesa Elena, evenimentul fiind urmat de o receptie in Salonul Italian. Prin creatiile sale Kristina Dragomir contribuie in ansamblu la educatia vestimentara nationala, dedicandu-si, de altfel, resurse substantiale promovarii limbajului estetic elegant, odinioara tipic societatii romanesti.

Pasiunea Kristinei Dragomir pentru accesoriul de inalta tinuta se regaseste atat in creatiile sale cat si in discursul public practicat, implicandu-se activ in numeroase proiecte nationale de substantiere a valorilor artistice traditionale si de prezervare a mestesugului rafinat. Colaborarea cu Familia Regala a Romaniei, inceputa in urma cu un an si jumatate reprezinta o onoare deosebita precum si o incununare a activitatii artistului.

Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare a purtat creatiile Kristinei Dragomir la evenimente sociale importante precum Garden Party la Palatul Elisabeta, doua editii cu patru mii de romani merituosi invitați, State Funeral May 2013, Royal Ascot -The Queen’s Diamond Jubilee, Royal Marriage din Luxembourg.

 

Kristina Dragomir desemnata furnizor al Casei Regale a Romaniei

Ghid de stil si buna purtare: ce pantofi cumperi in perioada de reduceri

Kristina Dragomir desemnata furnizor al Casei Regale a Romaniei

Reduceri de sezon la concept-store-ul Experiment

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!