In vizita la Ludmila Corlateanu

Dupa cum bine stiti in urma cu putin timp am inaugurat pe hotcity.ro o noua rubrica intitulata: Designer’s Nest. Mai precis, mi-am propus sa va introduc fie si virtual in atelierele de creatie ale designerilor romani, acolo unde probabil putin dintre voi au ajuns pana acum.

Primul designer in atelierul caruia am patruns a fost Andreea Tincu. Astazi continui seria materialelor cu Ludmila Corlateanu, un designer care mie imi este foarte drag. Mai jos aveti un mic fragment din articol, iar aici puteti vedea varianta completa.

Zona de lucru

Locul unde Ludmila Corlateanu concepe si apoi creeaza tiparele/croieste. Secretul unei mese perfecte pentru croit, consta in materialul care se afla pe suprafata acesteia. Pentru a se putea lucra in cele mai bune conditii, suprafata mesei trebuie sa fie cat mai neteda.

Instrumentele de care Ludmila se foloseste in fiecare zi: cutitul rotativ Olfa si foarfecele de croit. Le-am vazut in actiune si garantez ca daca ai indemanarea Ludmilei ies lucruri minunate.

Si pentru ca avea nevoie de putin ajutor, Ludmila a convocat-o pe doamna Vali. La momentul vizitei mele, Vali se afla in prima sa zi de lucru alaturi de Ludmila si trebuie sa spun ca se descurca tare bine.

Vezi aici articolul complet.

In vizita la Ludmila Corlateanu

Cand a mirosi este un privilegiu

In vizita la Ludmila Corlateanu

Indian beauty

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta