In Paris pe tocuri de 75 mm

Astazi am scris aici despre ceea ce eu am denumit „Fortareata Paris Fashion Week”. Un material in care am scris cat se poate de sincer si onest cum stau lucrurile de fapt la Saptamana Modei de la Paris, departe de stralucirea si mirajul imaginat de unii. Tot in respectivul material mentionam ca nu as fi putut strabate Parisul in lung si in lat daca nu as fi avut o incaltaminte comoda. Iar cum la tenisi manifest o profunda alergie de cand ma stiu, am optat pentru cei mai comozi pantofi pe care i-am gasit.

La prezentarea Talbot Runhof din prima zi a sederii mele in Paris

dIn a doua zi la prezentarea lui Ingrid Vlasov alaturi de Mihaela Radulescu

fkjAjunsa in sfarsit la Notre Dame, dupa ce am parcurs pe jos distanta de la Tour Eiffel

nmEcco m-a salvat si de data aceasta, prin modelul Granada, cu toc de 75 de mm, care mi-a permis sa rezist in picioare de dimineata pana seara, fara sa exprimentez senzatia de durere sau fara sa mi se umfle picioarele. Dat fiind ca Ecco pune inainte de toate accentul pe confort, nici nu este de mirare ca am reusit sa iau la pas Parisul fara nici cea mai mica grija. Si am demonstrat ca se poate si pe tocuri. Asta daca ai pantofi care sa te ajute si evident exercitiul mersului pe tocuri.

Fotografii realizate cu Samsung i8910 HD.

In Paris pe tocuri de 75 mm

Despre RFB la PFW in presa

In Paris pe tocuri de 75 mm

Primele impresii de la Londra

Articole recente

There are 0 comments

    1. adinanecula

      Iti garantez ca nu vei fi dezamagita, iar din cate stiu eu Ecco au chiar si o campanie in derulare prin intermediul careia ai posibilitatea sa returnezi pantofii cumparati doar pe motiv ca nu sunt suficienti de comozi. Insa odata ce ii vei incalta, nu vei avea de ce te plange. Cel putin eu m-am simtit excelent in ei 🙂

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!