H&M lanseaza o colectie speciala in colaborare cu Maison Martin Margiela

H&M continua seria colaborarilor cu marile case de moda internationale, iar pentru sezonul toamna-iarna 2012-2013 ne pregateste o surpriza de proportii: o colectie speciala care poarta amprenta Maison Martin Margiela.

In urma cu cateva saptamani, cand poposeam in showroom-ul H&M pentru a vedea in avanpremiera piesele colectiei toamna-iarna 2012-2013 pregatite de retailerul suedez, Diana Tofan (showroom manager) m-a sfatuit sa nu imi creionez decat in linii mari lista de shopping, deoarece se anunta o colaborare cu totul speciala, care va merita fara doar si poate asteptarea. Ei bine, iata ca dupa Versace for H&M de toamna trecuta si dupa Marni at H&M din aceasta primavara, sezonul urmator H&M puncteaza o colaborare creativa cu una dintre casele mele fashion preferate: Maison Martin Margiela.

MAISON MARTIN MARGIELA este una dintre cele mai importante şi influente case de modă franţuzeşti din ultimele trei decenii. Sunt foarte încântată de această colaborare esenţială care va oferi iubitorilor de modă din întreaga lume şansa de a purta articole speciale sub semnătura casei MAISON MARTIN MARGIELA. Această colaborare va fi un moment extraordinar şi memorabil în lumea modei,” spune Margareta van den Bosch, Director de Creaţie la H&M.

Lansarea colectiei va avea loc pe data de 15 noiembrie 2012 in aproximativ 230 de magazine din intreaga lume, precum si online, iar cateva scurte preview-uri puteti urmari in materialele video urmatoare.

Suntem foarte bucuroşi să prezentăm articolele create de MAISON MARTIN MARGIELA împreună cu H&M, oferind o nouă interpretare viziunii noastre. Democraţia modei noastre s-a aflat mereu în centrul creativităţii noastre, iar colaborarea cu H&M ne permite să stimulăm în continuare acest instinct. Vom îmbina universurile contrastante ale celor două case de modă într-un mod care va surprinde pe toată lumea.” MAISON MARTIN MARGIELA

Preview Maison Martin Margiela with H&M – colectia feminina:

Preview Maison Martin Margiela with H&M – colectia masculina:

H&M lanseaza o colectie speciala in colaborare cu Maison Martin Margiela

Machiaj in nuante pastel: noua colectie Miss Candy (L’Oreal Paris)

H&M lanseaza o colectie speciala in colaborare cu Maison Martin Margiela

HYPOXI: mai mult decat o metoda de antrenament, un stil de viata

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!