Frumusete studiata: Scoala de Beauty Blogging 2013

In Romania nu exista centre universitare in care arta frumusetii sa poata fi deprinsa la nivel profesionist, cu exceptia academiilor de make-up, a catorva cursuri de hair-style sau a modulelor de cosmetica clasica. Intregul areal academic este destinat cu precadere celor care isi doresc sa isi exercite profesia fie independent, fie in cadrul unor saloane sau centre de estetica, ce-i drept din ce in ce mai numeroase.

Scoala de Beauty Blogging se afla toamna aceasta la cea de a doua editie si inca de la bun inceput si-a arogat misiunea de a educa, de a invata si de a imprima simtul responsabilitatii (intr-o prima etapa despre asta este vorba) in randul celor care isi doresc sa scrie despre frumusete la un nivel inalt.

In 2012, 45 de bloggeri au intrat in campania Scoala de Beauty Blogging, iar anul acesta, inscrierile vor incepe pe 3 octombrie intr-o aplicatie pe pagina de Facebook L’Oreal Paris si se vor incheia pe data de 10 octombrie. Scoala de Beauty Blogging este deschisa tuturor bloggerilor cu blog de minimum 4 luni, care au publicat, pana la momentul inceperii campaniei, articole pe teme legate de beauty.

Inscrie-te la Scoala de Beauty Blogging

De la o etapa la alta, bloggerii vor primi subiecte pentru postari si vor fi evaluati de catre juriu (dar si de catre cititori, in a doua etapa a concursului), pe baza catorva repere precum: originalitatea articolului, corectitudinea exprimarii, activitatea prealabila a blogului si relevanta postarilor.

Temele de inscriere in concurs si conditiile de participare (pot fi consultate si AICI):

un post pe o tema la alegere din urmatoarele:

1. Makeup & Fashion
2. Increderea ca definitie a frumusetii (“Pentru ca Meritati”)

– trei link-uri catre articole pe teme de beauty publicate pana in momentul inceperii campaniei

Premii in campanie:

Premiul cel mare: o calatorie la Paris (un weekend pentru doua persoane) + redesign profesionist al blogului
– Produse L’Oréal Paris
– Intalniri cu membrii juriului – workshop de creative writing, strategie editoriala sau training special cu unul dintre jurati (juratii din acest an: Cristina Bazavan, Alice Bursuc, Cristian Simonca de la bloguluotrava.ro).
– Workshop-uri cu make-up artistul L’Oréal Paris Alexandru Abagiu

Frumusete studiata: Scoala de Beauty Blogging 2013

Motivi toamna-iarna 2013-2014: noul personaj feminin

Frumusete studiata: Scoala de Beauty Blogging 2013

Green Day Spa: pasaport pentru frumusete

Articole recente

There are 2 comments

  1. Kleo

    Suna tare bine, inca mai am timp sa ma gandesc daca sa incerc sau nu si eu. Avand in vedere ca in ziua de azi avem zeci poate chiar sute de bloguri de beauty 🙂 Zona asta de beauty si nu numai a devenit foarte populara 🙂 Un lucru bun zic eu 🙂

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!