Frumusete scrisa in stele: MOOGU si noua colectie A Tale of a Thousand Stars

Stralucirea inefabila a stelelor care iti lumineaza calea si care transforma cerul noptii intr-un spectacol de magie. Dorinte pretioase inaltate in Univers care iti reamintesc de faptul ca sta doar in puterea ta iti urmezi visele si sa tintesti cat mai sus. Este timpul pentru un nou inceput. Este timpul pentru A Tale of a Thousand Stars, primul capitol din Tales of MOOGU, noul concept creativ semnat Andreea Mogosanu, menit sa sublinieze valorile fundamentale ale brandului romanesc de bijuterie contemporana rafinata: curajul de a-ti spune propria poveste si de a straluci asemenea celui mai superb astru.

Fiecare colectie MOOGU este o experienta aparte si profund intima, de la simbolistica si design, pana la tactil si senzorial. Bijuteriile prind viata atunci cand sunt atinse, te indeamna sa interactionezi cu ele, iti lumineaza chipul si iti transforma decolteul, incheietura mainii sau degetele in purtatoare de mesaj. Mai mult decat atat, acestea preiau din caldura corpului, pulseaza parca in ritmul emotiilor tale si devin adevarate talismane ale frumusetii interioare. Este suficient sa le atingi si sa inchizi pentru cateva secunde ochii pentru a-ti aminti ce cauti si poate chiar si ce ai ratacit pe parcurs. A Tale of a Thousand Stars surprinde in piese atemporale, realizate din aur de 14K si incrustate cu diamante, insasi esenta vietii. Sunt bijuterii care aduc bucurie, care hranesc sufletul si care aprind imaginatia. Sunt repere ale tuturor posibilitatilor si indemnuri de mai bine.

Steaua Nordului este alaturi de tine si iti indica mereu calea, chiar si in cele mai intunecate nopti, Semiluna scoate la iveala spiritul tanar si face ca visele tale sa prinda un elan adolescentin, Eclipsa te provoaca sa descoperi misterele lucrurilor care te inconjoara, fatetele ascunse pe care poate nu le-ai observat, Soarele iti trezeste la viata energia creatoare, el insusi fiind inteligenta cosmica, Ceasul Solar iti aminteste de valoarea fara de pret a fiecarei clipe si de importanta masurii acesteia, Steaua Fermecata iti sopteste ca trebuie doar sa crezi in tine pentru a-ti indeplini dorintele, iar Calea Lactee iti dezvaluie magia propriei povesti.

Colectia A Tale of a Thousand Stars este alcatuita din opt bijuterii cu simboluri celeste, realizate din aur galben de 14K si decorate cu diamante: pandante, bratari si cercei. Piesele pot fi achizitionate din showroom-ul MOOGU – Strada Ion Brezoianu, nr.4, sau pot fi comandate online pe https://moogustore.com/.

Frumusete scrisa in stele: MOOGU si noua colectie A Tale of a Thousand Stars

Masca-tratament K18, produsul cu adevarat transformator pentru parul deteriorat sau degradat

Frumusete scrisa in stele: MOOGU si noua colectie A Tale of a Thousand Stars

Chanel Holiday 2021: creatii exclusive de machiaj inspirate de centenarul iconicului N°5

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!