Designerii romani pregatiti pentru startul Berlin Fashion Week (ianuarie 2013)

Un spatiu definit de multicultalitate si contraste, Berlinul pulseaza in ritmul modei zilele acestea si respira din plin aerul creativitatii. Pentru a cincea oara, delegatia Romaniei este prezenta la Berlin Fashion Week, intr-o formula diferita fata de editiile precedente, insa nu mai putin relevanta pentru ceea ce inseamna moda autohtona.
Prima zi a Saptamanii Modei berlineze, aduce in prim plan show-ul de grup Romanian Designers, din care fac parte anul acesta Adelina Ivan (pentru a doua oara la Berlin), Stephan Pelger (pana sezonul trecut a sustinut show-ul de catwalk separat de delegatia Romaniei) si Andra Clitan, aflata la prima participare in capitala germana.

Adelina Ivan isi va prezenta pentru a doua oara consecutiv colectia in cadrul Berlin Fashion Week, ramanand in aceeasi zona cu accente minimale si influente arhitecturale, linii clar definite si taieturi precise. „Trust Yourself” decripteaza tendintele toamna-iarna 2013-2014, in tonuri neutre, conturand un cadru pictural, extrem de expresiv.
Andra Clitan promite o colectie complexa, inspirata de simbolistica funeraliilor, cu un aer usor monahal si auster, punctat de o denumire cat se poate de sugestiva: Solo Scriptura.
Stephan Pelger se alatura pentru prima data show-ului reunit sub marca Romanian Designers cu o colectie toamna-iarna 2013-2014 intitulata „Fly”, intr-un spirit retro adus in modernitate.

Astazi, 15 ianuarie are loc show-ul Romanian Designers, cu incepere de la ora 21:30 (ora Berlinului).
Vineri, 18 ianuarie, la ora 11:30 am este programata prezentarea colectiei Irina Schrotter toamna-iarna 2013-2014, ce poarta pentru a doua oara consecutiv amprenta inconfundabila a lui Lucian Broscatean. „Immersed Self” stabileste un reper conceptual in filmul „Persona” regizat de Ingmar Bergman, cu elemente contrastante si personaje supuse unei investigatii profunde.

Designerii romani pregatiti pentru startul Berlin Fashion Week (ianuarie 2013)

Tendinte moda masculina toamna-iarna 2013-2014: Emporio Armani

Designerii romani pregatiti pentru startul Berlin Fashion Week (ianuarie 2013)

Venera Arapu preview toamna-iarna 2013-2014

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!