Da si nu

Nu imi plac absolut deloc rubricile de „bine” si „prost” imbracate si cu atat mai putin comentariile lipsite de orice urma de profesionalism. Imi permit insa sa remarc astazi doua tinute si sa le comentez putin, pentru simplul motiv ca este vorba despre generatia tanara, adica despre acele adolescente care acum isi formeaza un stil si invata abc-ul alcatuirii unei garderobe.

Vorbim asadar despre lansarea unui film pentru adolescenti: Hannah Montana – the movie. Personajul principal: Miley Cyrus. O superba rochie argintie din colectia Herve Leger by Max Azaria toamna-iarna 2009-2010, pantofi cu toc Sergio Rossi si un machiaj natural perfect pentru eveniment. Rochia foarte bine aleasa ii accentueaza talia, iar umerii supradimensionati o incadreaza perfect. Un exemplu de asa DA.

miley

Aceeasi premiera de film si aceeasi multime de paparazii insa nu si acelasi stil. Bianca Gascoigne este o aparitie mai degraba de mall romanesc decat de premiera in Leicester Square. Personajul desigur va este cunoscut: parul exagerat de coafat si cu mult prea mult volum, machiajul aplicat fara nici un fel de masura, tricou cu aplicatii din plastic, fusta din denim nefinistata completata de centura alba lata cu o catarama cat casa.

bianca

On top, piele cat se poate de multa la vedere, ca doar de aceea a stat fata ore intregi la solar. Pentru cele care cred ca e cool, am un singur lucru sa va spun: va rog uitati-va bine in oglinda inainte de a iesi din casa. Aceasta nu este un stil ci un sacrilegiu la adresa feminitatii. De ce oare femeile nu mai stiu sa se poarte ca atare? De ce neaparat trebuie sa pice in panta vulgarului si a prostului gust? De ce uniforma de Mall e cool iar o rochie simpla si eleganta e demodata? De ce nu ne putem reveni oare din acest vis presarat cu imagini horror?

Da si nu

Noua obsesie – Darimeya

Meditatie de week-end – I dream in paper

Meditatie de week-end – I dream in paper

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!