Cum a fost la lansarea Samsung Corby

Va spuneam in postul anterior ca am avut onoarea de a ma numara printre membrii juriului la evenimentul Samsung Corby. Asa cum prevedeam,  sarcina de a alege cele mai inedite graffiti-uri nu a fost una deloc usoara, dat fiind ca toate lucrarile aveau ceva special iar participantii s-au straduit din plin ca rezultatul muncii lor sa fie unul pe masura.

Acum, dupa ce am fost la eveniment, stau si ma intreb cum au putut oare sa stea toti tinerii in acel miros de spray graffiti care m-a izbit inca de la intrarea in cort? Insa arta cere sacrificii si cu toate ca dupa vreo ora a inceput sa ma doara destul de rau capul, nici nu am mai bagat de seama gratie atmosferei cat se poate de placute.

_MG_7946Cortul amplasat in Parcul Unirii s-a dovedit aproape neincapator pentru cei veniti sa asiste la decernarea premiilor, iar simpaticele telefoane Samsung Corby au fost in centrul atentiei. Am butonat si eu cateva minute bune un terminal galben si drept sa spun aplicatiile de social networking functioneaza foarte bine, iar conexiunea la conturile de facebook si twitter se realizeaza fara nici o problema.

graffiti02 graffiti01

Revenind insa la jurizare, mi-am exprimat votul la categoriile „Best design” si „Best use of colors”. Din fericire favoritii mei au iesit si castigatori, plecand acasa cu un telefon Samsung Corby.

_MG_8593Un eveniment foarte bine organizat de catre echipa Millenium Communications, care merita toata aprecierea. Nota 10 pentru lucrarile inscrise in concurs, pentru Samsung Corby si pentru organizatori (sincere felicitari lui Mirel, cel care s-a ocupat de tot ceea ce a insemnat evenimentul de vineri).

In juriu la Samsung Corby

In juriu la Samsung Corby

In asteptarea Halloween-ului

In asteptarea Halloween-ului

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!