Cosmetica antirid si inovatia sezonului: Le Soin Noir Masque Dentelle (Givenchy)

O noua bariera in ceea ceea ce priveste cosmetica antirid este ridicata toamna aceasta de Givenchy, care dezvaluie un produs cu totul special, menit sa ofere tenului o infuzie cu actiune regeneratoare si energizanta: Le Soin Noir Masque Dentelle.
Daca in urma cu patru ani, laboratoarele Givenchy creau prima solutie tratament all black, o inovatie desavarsita si un adevarat succes, iata ca la finele lui 2012, Le Soin Noir primeste mangaierea dantelei de Calais si ia forma unei masti cu puteri miraculoase, care incanta si amplifica placerea utilizarii, prin design-ul sau aparte.

Ochiurile dantelate sunt impregnate cu un extract concentrat din alge negre (recunoscute pentru capacitatile de auto-aparare chiar si in cele mai ostile conditii de mediu), care actioneaza in mod inteligent, vizand zonele care necesita cea mai mare atentie. Aspectul sofisticat al mastii dantelate, ascunde o tehnologie cat se poate de elaborata si avansata, care depaseste orice ne-am fi putut imagina in arealul cosmeticii moderne.

Le Soin Noir Masque Dentelle surprinde prin gradul sau de elasticitate si prin capacitatea incredibila de a se mula pe conturul fetei, exercitand o usoara presiune cu efect de lifting si facilitand actiunea concentratului din alge negre. Mai mult decat atat, imprimeul floral al mastii nu este gandit doar prin prisma esteticii, cat mai ales prin aceea a tratamentului localizat: pattern-ul este mai dens in jurul ochilor, al fruntii si al mandibulei, primele zone afectate de trecerea timpului, care necesita o terapie intensiva de stimulare a colagenului si de imbunatatire a comunicarii celulare.
Efectul mastii se releva dupa doar 20 de minute, asemenea unei injectii de vitalitate si stralucire in profunzimea tenului. Tratamentul se prezinta in doua compartimente, intr-unul aflandu-se masca dantelata, iar in celalalt solutia concentrata (un mic rezervor care prin presare, impregneaza masca cu substanta activa). Datorita efectului sau modelator, conturul fetei apare mai ferm, liniile fine si ridurile sunt diminuate, iar pielea emana stralucire, ca si cum ar fi fost cufundata intr-o pulbere fina de diamant.

Testele clinice efectuate in laboratoarele Givenchy au demonstrat ca dupa o luna de utilizare (cu o freventa saptamanala) a mastii, densitatea si fermitatea pielii cresc cu peste 30 de procente, iar gradul de vitalitate sporeste cu 52%. Intr-o cutie se regasesc patru masti, doza pentru o luna de tratament de lux (pretul Le Soin Noir Mask Dentelle este de 1260 lei).

Cosmetica antirid si inovatia sezonului: Le Soin Noir Masque Dentelle (Givenchy)

Cosmetica adaptata zonei ochilor: Sublimage La Crème Yeux (Chanel)

Cosmetica antirid si inovatia sezonului: Le Soin Noir Masque Dentelle (Givenchy)

Garderoba serilor de toamna: propuneri Cristallini

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!