Consultatii personalizate de beauty

Incepand cu aceasta luna, demarez un nou proiect care imi este foarte drag si pe care sper sa il imbratisati si voi cu bucurie: consultatiile personalizate de beauty pe care le voi sustine la centrul de estetica faciala si corporala Noblezza Beauty Lounge.
De-a lungul anilor, am oferit in repetate randuri consultatii de beauty clientelor mele, insa dat fiind ca in ultima perioada numarul solicitarilor a crescut simtitor, am considerat oportun sa impartasesc din experienta si cunostintele mele intr-un cadru organizat. Noblezza Beauty Lounge mi-a oferit ocazia de a sustine consultatiile de beauty personalizate in ambientul sau primitor, punandu-mi la dispozitie toate elementele necesare unei bune desfasurari a activitatii.

Asemeni tuturor tratamentelor recomandate de specialistii Noblezza Beauty Lounge, consultatia incepe cu diagnosticarea faciala si intocmirea unei fise de analiza personalizata. Consilierea este strans legata de stilul de viata si de ritualul cosmetic zilnic si presupune:

•    recomandarea produselor de ingrijire a tenului potrivite fiecarei cliente in parte, tinand cont de datele personale (varsta, conditia si tipul de ten), nevoi si buget;
•    consiliere specializata pentru clientele care se confrunta cu probleme recurente in ceea ce priveste tenul, insotita de recomandarea produselor potrivite;
•    consiliere cu privire la etapele unei ingrijiri corecte a tenului, in functie de particularitatile acestuia;
•    recomandarea terapiilor estetice non-invazive, care pot sustine si potenta actiunea produselor cosmetice;
•    recomandarea produselor de machiaj potrivite varstei, tipului de ten si nevoilor individuale, sfaturi cu privire la utilizarea acestora in scopul punerii in valoare a atuurilor si atenuarii aspectelor problematice.
Orarul si costul consultatiilor

Consultatiile de beauty se vor desfasura saptamanal, in zilele de marti si joi, in intervalul orar 17:00 – 19:00, exclusiv pe baza de programare prealabila – telefonica sau prin e-mail.

Durata unei sedinte de consultatie personalizata de beauty este de 50 de minute, iar costul acesteia este de 150 lei. Va astept cu drag!

Pentru mai multe detalii si programari la consultatiile mele de beauty, aveti la dispozitie urmatoarele date de contact:

Noblezza Beauty Lounge
Adresa Str. Puţul lui Zamfir nr. 63 | Sector 1 | Bucureşti | România
Telefon :  +40 723 679 966 | +40 746 768 113 | +40 765 553 564
E-mail:  beauty@noblezza.ro
Program:  Luni-Vineri 10:00-21:00 / Sâmbătă 10:00-15:00
Site : www.noblezza.ro
Facebook: http://www.facebook.com/NoblezzaBeautyLounge

Consultatii personalizate de beauty

Fan di FENDI

Consultatii personalizate de beauty

Macadamia Natural Oil: solutia pentru parul dificil de aranjat

Articole recente

There are 2 comments

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!