CONDUR by alexandru da startul reducerilor de BLACK FRIDAY

Credeati ca euforia shopping-ului sub emblema Black Friday s-a incheiat? Ei bine, adevaratele reduceri de abia acum incep, iar CONDUR by alexandru demareaza o campanie cu discount-uri imposibil de refuzat, exclusiv online in boutique-ul www.condurbyalexandru.ro .

Nicio femeie nu poate afirma cu sinceritate ca detine prea multe perechi de pantofi, supradozajul (ne)vinovat al dressing-ului permitandu-i adaptarea incaltamintei diferitelor contexte si momente ale zilei. Insa cate femei sunt constiente de importanta alegerii acelor piese al caror “termen de valabilitate” sa nu expire odata cu incheierea sezonului si care sa se constituie in repere de stil la fel de relevante si de valabile chiar si peste un an sau doi? CONDUR by alexandru mizeaza de mai bine de 20 de ani pe calitatea exceptionala a incaltamintei, pe finisajele ireprosabile si pe manufactura ridicata la nivel de arta si reflectata in detaliile integrate in design-ul original.

BLACK FRIDAY la CONDUR by alexandru nu reprezinta doar o oportunitate de acumulare in virtutea unor preturi reduse considerabil, cat mai ales posibilitatea unor alegeri inteligente si a unor investitii pe termen lung in garderoba. Pielea de cea mai buna calitate selectata de la parteneri italieni, atentia acordata lucrului manual si texturilor aparte, transforma orice pereche de pantofi, botine sau cizme CONDUR by alexandru intr-o investitie plasata cu discernamant si garantata de evolutia coerenta a brandului romanesc devenit sinonim cu increderea in lucrul bine facut.

Incepand de vineri seara – 28 noiembrie – ora 01:00 si pana duminica, 30 noiembrie – ora 23:00, toate perechile de incaltaminte din colectia toamna-iarna 2014/2015 CONDUR by alexandru beneficiaza de reduceri substantiale, de pana la 40%. Pantofii stiletto din piele lacuita sau diferite tipuri de presaj vor putea fi achizionati cu numai 249 lei (redusi de la 449 lei), ghetele scurte si botinele atat in varianta uni cat si bicolore vor fi disponibile la pretul de 349 lei (reduse de la 499 lei), iar cizmele inalte, cu toc si platou intern sau cu talpa plata, vor fi afisate la pretul de 399 lei (reduse de la 619 lei).

Livrarea comenzilor plasate in magazinul online www.condurbyalexandru.ro in perioada campaniei de BLACK FRIDAY (28 -30 noiembrie), va fi efectuata in maxim 48 de ore catre orice adresa din tara, functionalitatea platformei fiind pe deplin asigurata. Clientii din Bucuresti care isi doresc sa probeze incaltamintea inainte de a o achizitiona sunt asteptati la showroom-ul CONDUR by alexandru situat pe Blv. Iuliu Maniu, nr.7, corp T, etaj 1, cu o programare prealabila la numarul de telefon 0727. 811. 947.

#SHOPTILLYOUDROP
28 noiembrie – 01:00 | 30 noiembrie – 23:00
www.condurbyalexandru.ro

CONDUR by alexandru da startul reducerilor de BLACK FRIDAY

Volumis (J Beverly Hills): pudra pentru volum instant de la radacina

CONDUR by alexandru da startul reducerilor de BLACK FRIDAY

Merrnoire by Ramona Rusu: arta purtabila si emotii oglindite in piese vestimentare cu poveste

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!