Cele mai eficiente creme antivergeturi

Cremele antivergeturi de ultima generatie se afla la confluenta dintre cosmetica si medicina, ingloband in formule complexe ingrediente care nu doar imbunatatesc aspectul pielii, ci si calmeaza, repara sau regenereaza tesuturile.

Numeroase laboratoare cosmetice au alocat bugete impresionante pentru cercetare si dezvoltare, transformand lotiunile si serurile in concentrate cu actiune localizata si profunda. Piata cremelor antivergeturi nu a crescut atat din punct de vedere al numarului de produse, cat al nivelului calitativ. In prezent, ceea ce diferentiaza o marca de alta este brevetul pe o anumita formula si noutatea adusa clientilor.

Marcile evita din ce in ce mai mult lansarea de promisiuni cu titlu de marketing, concentrandu-se asupra unui deziderat vizat de toate femeile: mentinerea sanatatii pielii. Nu intamplator, unele creme antivergeturi se prezinta asemenea unor medicamente administrate pielii in doze controlate si la intervale bine stabilite: continutul unui tub de crema este conceput pentru un tratament intensiv pe o durata de 2 saptamani pana la o luna, iar dispozitivul lasa sa cada in palma cantitatea de produs necesara pentru o aplicare.

Iata care sunt cele mai eficiente creme antivergeturi existente la ora actuala in oferta farmaciilor si a magazinelor de beauty:

Resveratrox V – Ivatherm

Resveratrox V nu este un produs nou lansat pe piata, insa se numara printre cele mai eficiente testate pana in prezent. Crema antivergeturi dezvoltata de Ivatherm are o textura fluida, care patrunde rapid in piele, fara a lasa un film gras pe suprafata, iar utilizata in mod constant de doua ori pe zi, tubul de 200 ml este suficient pentru aproximativ 3-4 saptamani. Eu am utilizat deja cateva tuburi, iar aspectul vergeturilor s-a ameliorat, textura pielii imbunatatindu-se de asemenea vizibil.

Citeste continuarea articolului aici.

Cele mai eficiente creme antivergeturi

Angels Touch by Kinga Varga: tricouri cu tema angelica

Cele mai eficiente creme antivergeturi

Ingrijire la masculin

Articole recente

There is one comment

  1. anamaria

    buna.eu am folosit o crema antivergeturi pe baza de acid glicolic marca GUAM care a dat rezultate f bune si vi-o recomand cu incredre 🙂

Impartaseste-mi opinia ta