Angels Touch by Kinga Varga: tricouri cu tema angelica

In urma cu cateva luni cand Kinga Varga imi povestea despre ideea tricourilor cu tema angelica, mai bine de 3 ore au trecut pe nesimtite. Kinga este inainte de toate un artist cu o sensibilitate extrema, iar modul isi pune la punct conceptele creative, nu are nimic de a face cu ratiunile de marketing sau cu tendintele transpuse mimetic pentru a justifica o incapacitate de gandire.

Evenimentul organizat ieri seara la showroom-ul Kingai, a adus in prim-plan ideea de joc si joaca, cu referinte subtile la perioadele in care cu totii simteam ca prindem aripi. Multi dintre cei care la ora actuala traiesc pentru recunoastere si se complac in amicitii „targetate” functie de sumele aduse in conturi, au transformat imaginea modei romanesti in cel mai rau mod posibil. Directiile stilistice (daca exista) se pierd precum bomboanele Skittles, intr-un borcan imens inchis ermetic, pentru a nu mai lasa defel posibilitatea unor imixtiuni salvatoare.

Kinga Varga se numara printre putinele nume care au reusit sa se impuna printr-o viziune proprie, urmata pas cu pas in mod constient si asumata in totalitate. Intr-un asemenea univers, tema angelica isi gaseste firesc resursele pentru a se dezvolta si a oferi o imagine a modei care te face sa visezi.

Mai multe detalii despre noua colectie de tricouri Angels Touch by Kinga Varga, va invit sa aflati din interviul pe care l-am realizat cu designerul si pe care il puteti citi aici.

Angels Touch by Kinga Varga: tricouri cu tema angelica

Tendinte fashion high-tech

Angels Touch by Kinga Varga: tricouri cu tema angelica

Cele mai eficiente creme antivergeturi

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!