Cadouri de Craciun: propunerile Homeycomb.ro

Craciunul se apropie! Pregateste-te din timp si decoreaza-ti casa pentru oaspetii pretentiosi care iti vor calca pragul. In colectia Aronda, Kahla introduce decorul „Erzgebirge”, cu binecunoscutele motive din lemn: ingeri, mineri si spargatori de nuci. La masa din Ajun, impresioneaza-ti invitatii cu feluri de mancare delicioase, servite in farfuriile pentru Craciun din colectia Aronda Erzgebirge. Alaturi de bradul impodobit, designul setului de masa cu decoratii germane va creea o atmosfera feerica. Acum, il gasesti pe homeycomb.ro, cu discount de 50%.

Farfurii pentru Craciun – 47 lei (redus de la 95 lei)

Nu uita de asternuturile din camerele in care vor dormi musafirii. Trebuie sa fie curate, frumos mirositoare si fara nici o cuta. Iar daca vrei sa faci impresie buna, alege-le pe cele de la Beverly Hills Polo Club, unul dintre cele mai cunoscute branduri din Statele Unite ale Americii. Contemporane si in acelasi timp trendy, cu o nota clasica americana, colectiile de lenjerii Beverly Hills reimprospeteaza stilul casual al dormitorului. Acum, le gasesti pe homeycomb.ro, cu discount de 64%.

Set de pat Bahamas 296 lei (redus de la 826 lei)

Daca vrei sa gatesti repede si usor mesele festive, pune-ti toata baza in vasele de gatit neaderente de la Ballarini. Caracteristicile distinctive ale brandului au puternice legaturi cu traditia culinara italiana si internationala, precum si cu inovatiile tehnologice si creative inerente ale produselor sale. Cuprul in combinatie cu aluminiu propaga caldura uniform si optimizeaza timpul de gatit. Aspectul deosebit si forma vaselor sunt accentuate de manerele atractive si robuste din alama. Acum, le gasesti pe homeycomb.ro, cu discount de 63%.

Tigaie Wok Ballarini – 212 lei (redus de la 432 lei)

Cantar si timer pentru bucatarie Bugatti – 405 lei (redus de la 889 lei)

 

Cadouri de Craciun: propunerile Homeycomb.ro

M Scarves&Accessories: Holiday Edition

Cadouri de Craciun: propunerile Homeycomb.ro

Garderoba serilor cu aer de Sarbatoare: Femme Royale by Fe[Male]

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!