Cadouri “croite” pe suflet

In urma cu cativa ani asteaptam cu nerabdare cateva motive de sarbatoare pentru a descoperi sub capacul cutiilor imbietoare prin design materializarea celor mai ascunse dorinte, impartasite “intamplator” persoanelor apropiate. In prezent insa putine sunt acele cadouri care imi bucura sufletul, iar selectia acestora nu poate fi defel intuita decat de cei care ma cunosc indeajuns de bine.
Nu am putut niciodata rezona cu pasiunea femeilor pentru diamante, pentru obiectele care nu isi gasesc functionalitatea insa care exceleaza la capitolul design sau pentru ceasurile al caror pret ar putea ingenunchea chiar si cea mai inalta cladire din Manhattan. Pe de o parte romanii au fost invatati sa considere obiectele drept carti de vizita pentru accesul in cele mai “exclusiviste” locuri, eticheta de brand conditionand valorizarea de “bon ton” sau nu. In egala masura, cadoul din complezenta inglobeaza principii similare si certifica relatiile cordiale intre parti la inceputul sau finele anului. In unele companii lipsa acestuia este perceputa ca un “divort” intre de partenerii de business.

Revista online al carei fashion&beauty editor sunt, HotCity.ro, m-a provocat in a dezvalui tipurile de cadouri care ma incanta. Spatiul blogului, desi personal, ma impiedica totusi sa fac dezvaluiri atat de profunde si punctuale, insa pentru a contura o directie am ordonat cateva idei de cadouri pe care le consider inspirate:

Macarons Madame Lucie – o placere vinovata pe care mi-o permit insa cu moderatie, in foarte putinele zile in care ma abat de la regimul de viata sanatos.


Lumanarile parfumate Caudalie – intr-un context macinat de intrigi si plasmuiri efemere, aroma lumarilor Caudalie Fleur de Vigne este mai mult decat reconfortanta.


Carti postale vechi in editie limitata – cele care ilustreaza satirele sociale sau ridicolul unor anumite precepte servesc drept material de studiu

Iar pentru un strop de buna dispozitie la inceput de primavara, va recomand un periplu printre nuatele vii ale bijuteriilor realizate din cristale Swarovski si regasite pe Pandorra.ro.

Cadouri “croite” pe suflet

Interviu: Andreea Tincu

Contradictiile modei sau cantecul lebedei albe

Contradictiile modei sau cantecul lebedei albe

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!