Ca o paranteza

Pariasem pe ea ca va reusi sa ajunga in finala nationala. Acum cred sincer ca va ajunge in finala de la Moscova. Are o voce minunata si cu putin ajutor cred ca poate face o impresie extrem de buna la Eurovision.

Lansam buzduganul de aur

Lansam buzduganul de aur

Ca o paranteza

Punga ca parte din streetwear

Articole recente

There are 0 comments

 1. cristina_amc

  Ca o acolada la „cu putin ajutor”: sper sa nu plece in rochia asta si cu dresul acela…dar tu esti stilist-ul deci….mode was never her friend.

 2. adinanecula

  Dap cu rochia sunt si eu de acord, insa este posibil sa nu aiba inca un stilist personal care sa o ajute. Altfel nici eu nu imi explic vestimentatia, care din punctul meu de vedere nu doar ca nu o avantajeaza ci aduce aminte de aparitiile gen „mamaia”. In semifinala a fost mai ok imbracata… daca se poate spune asa dar tot in acelasi stil din videoclip.

  Eu as vedea-o in ceva mult mai potrivit pentru varsta ei. Fara dres la rochie, fara haine mulate, fara suvite lasate in ochi, machiata mult mai putin si mai bine etc etc etc.

 3. cristina_amc

  @Adina: Imi placi foarte tare pentru ca oricate ineptii as spune tu-mi raspunzi foarte frumos…deci esti cu adevarat un stilist atata timp cat poti spune frumos „frate, rochia este urata cu spume” …dar tu o spui atat de frumos incat o sa intru de 200 de ori pe zi ca sa fii mai decat si restul de 22 % din blogeri

 4. adinanecula

  @cristina: Multumesc Cristina si ma bucur sa te am si de 200 si de 300 si de cate sute de ori vrei tu pe blog. 🙂 Si mai mult insa ma bucura faptul ca te incanta ceea ce gasesti aici si sper sa iti ofere perspectiva de care ai nevoie. Ceea ce pot promite este sa fiu intotdeauna cat mai obiectiva cu putinta.

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!