Bonjour Paris

Calatoria mea spre Paris a inceput dis de dimineata, la o ora pe care in mod normal o consider a fi imposibila: 3:30. La 6:50 decola avionul, asa ca a trebuit sa ma mobilizez pentru a ajunge in timp util la aeroport. Cateva imagini pe care le-am surprins in timpul zborului, m-au facut sa cred ca cineva asezase cu grija norii, unul cate unul, pe un fundal de un albastru luminos, aproape ireal.

Dupa 2 ore si 38 de minute am ajuns pe aeroportul Charles de Gaulle, extrem de aglomerat si forfotind de turisti din toate colturile luminii. Un fel de melting pot in care fara doar si poate, asiaticii isi rezerva un loc fruntas. Din fericire, nu am intalnit persoane dornice de a ma ajuta cu bagajul si nici de a-mi oferi un taxi nesolicitat. Roissy Bus si-a facut perfect datoria si m-a lasat la Opera Garnier, aflata la 5 minute distanta de hotelul la care mi-am facut rezervare.

Dupa-amiaza mi-am petrecut-o savurand o cafea peste drum de Chanel, intr-un cadru extrem de placut, invaluit de soarele arzator. Asta chiar daca in vitrinele Chanel a poposit iarna, iar manechinele s-au inconjurat de costumele din tweed cu insertii de blana.

O incursiune prelungita la Galleries Lafayette si Le Printemps mi-a deschis o noua perspectiva asupra impatimitilor modei (detaliez experienta intr-un post viitor), iar pe seara luminile Parisului m-au atras ca un magnet inspre Champs Elysee, pe care l-am parcurs agale, realizand cot la cot cu japonezii un numar impresionant de fotografii.

Din Paris nu pot lipsi apetisantele macarons care te imbie inca din vitrina. Pierre Marcolini este un maestru in arta deserturilor rafinate.

In drum spre Champs ElyseeTour Eiffel luminat cu mii de becuri

Bonjour Paris

Inovatii in cosmetica direct de la Beyond Beauty Paris

Bonjour Paris

Apocalipsa shopping-ului la Paris

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta